• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userform Açıldığında Diğer Açık Exceller Kayboluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

murat_8181

Excel Dostu
Aldığı beğeni
237
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar userformlarla ilgili bir çalışmam var. Çalışmamı ilk başlattığımda userform açılırken diğer excel çalışma kitapları gizleniyor. Ben bunu istemiyorum. Çalışmamı başlattığımda userform açılsın(Bunu yaparken kendi çalışma kitabı arka planda gizli kalsın) diğer açık çalışma kitaplarıda gizlenmesin. Bu döngüyü nasıl sağlayabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Dosyanın açılış şifresi:1234

Çözüm
Denedim işe yarıyor. Ama şöyle bir durum var önceden açık excel dosyalarınız varsa onları gizliyor. Önce gözükmesini istemediğiniz excel dosyasını açarsanız sonra diğer dosyalarınızı açtığınızda sorun kalmıyor.
Denedim işe yarıyor. Ama şöyle bir durum var önceden açık excel dosyalarınız varsa onları gizliyor. Önce gözükmesini istemediğiniz excel dosyasını açarsanız sonra diğer dosyalarınızı açtığınızda sorun kalmıyor.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri