Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sayın hocam bu kadar örneklerden sonra siz yukardaki mantığı anlarsınız diye düşünmüştüm.Dediğiniz kodu ekledim ama TextBox5'a 1 yazdığımda TextBox4'ü sıfır yapmıyor.
Alttakini ekleyin ama yine problem devam edecek gibimalum sayıdan sonra başka şeylerde geldiği için sağına.Userfrom2' de TextBox5' e sıfır (0) hariç herhangi bir rakam girildiğinde TextBox4'deki veriyi sıfır yapabilir miyiz.
Dediğiniz kodu ekledim ama TextBox5'a 1 yazdığımda TextBox4'ü sıfır yapmıyor.Alttakini ekleyin ama yine problem devam edecek gibimalum sayıdan sonra başka şeylerde geldiği için sağına.
C#:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Sayın hocam bu kadar örneklerden sonra siz yukardaki mantığı anlarsınız diye düşünmüştüm.Dediğiniz kodu ekledim ama TextBox5'a 1 yazdığımda TextBox4'ü sıfır yapmıyor.
Bu kod ile istediğim oldu şunu yapabilir miyiz.Sayın hocam bu kadar örneklerden sonra siz yukardaki mantığı anlarsınız diye düşünmüştüm.
Yukardaki sayı değil ise şartıydı.Alttakide sıfır değilse için.
If Not IsNumeric(Trim(Me.TextBox5.Value)) Then Me.TextBox4.Value = 0 bunu silip alttakini ekleyin.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Hocam yeni konu açın.Konu başlık için çözüm yapıldı.Bu kod ile istediğim oldu şunu yapabilir miyiz.
TextBox5'e 1 yazdığımda TextBox4 sıfırlamadan önceki değeri TextBox10 (-) olarak yazdırabilirmiyiz.