Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ürün anahtarı ne için lazım format attıktan sonra tekrar kurmak için mi. bir de office versiyonunuz nedir.Sayın volki_112 denemediğim kalmadı baya bir indirip denedim. Çözemeyince yazmak zorunda kaldım.
Yaptığım araştırmalar neticesinde sadece son 5 karakterini görebildim.
İlginiz için teşekkür ederim. Programı indirip kurdum ve portable sürümünü indirdim benim pc de çalıştıramadım sorunu da anlamış değilim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ücretsiz türkçe olan olan programla ofis ve windows'u öğrenebilirsiniz
Denemedim sadece chat gpt ye sordum verilen kod örneği
C#:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Yada
C++:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Yada
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Teşekkkürler. Bilgisayardaki tüm ürün anahtarlarını getiriyor Sadece Office yok.LicenseCrawler programını kullan. Ücretsizdir. Kendi sitesinde var. Bu program gösteriyor.
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
NOT:Taşınabilir versiyonunu indir. Türkçesi yok maalesef. Bilgisayarında ne kadar ürün anahtarı varsa hepsini getiriyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.