Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dosya üzerinde düzenlemeler yaparken çökmeler yaşadınız mı? Ne zaman dosya üzerinde düzenleme yapmaya başlasam sürekli program kapanıyor.Selam,
Sipariş Takip M sütunu formül/hücre koruma işlemi tamamdır. Değişiklik yapmak istediğinizde şifre Ankara55 dir.
Döşeme sekmesindeki konuyu yapamadım.
Boya sekmesindeki konuyu yapamadım.
Depo sekmesindeki konuyu yapamadım.
Yapamama sebebim bilgim olmadığından değil vaktim olmadığından kusura bakmayın. Biraz zaman isteyen konular.
3 konu harici #2 numaralı mesajım ile birlikte umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi çalışmalar.
Aynen doğrudur o yüzden yapabildiğim kısımları hızlıca yaptım ve paylaştım.Dosya üzerinde düzenlemeler yaparken çökmeler yaşadınız mı? Ne zaman dosya üzerinde düzenleme yapmaya başlasam sürekli program kapanıyor.
Breakpoint yaparken hala çökmelerle karşılaşıyorum.Çökmeler , userform üzerinde brekpoint koyarak düzenleme yaparken,
MouseWheel kodları devreye girdiğinde oluyor.
Düzenlemeler esnasında userformdaki HookListBoxScroll satırını devre dışı yaparsak çökme olmuyor.
hiç yaşamadım bende olmamıştı.Dosya üzerinde düzenlemeler yaparken çökmeler yaşadınız mı? Ne zaman dosya üzerinde düzenleme yapmaya başlasam sürekli program kapanıyor.
bunun için fırsat buldukça uğraşıyorum ama halen düzeltemedimBreakpoint yaparken hala çökmelerle karşılaşıyorum.
Dosya hakkında;
Seçimlerden sonra nasıl rakam geldiğine anlam verebilen var mı? Bana çok alakasız geldi, neden string getirmek yerine integer getiriyor anlayamadım. Gözden kaçırdığımız bir şey olmalı.
Bu kodu incelerseniz zaten belli oluyor abey.Seçimlerden sonra nasıl rakam geldiğine anlam verebilen var mı?
Aynı kod benim düzenlediğim formlarda string getiriyor amaBu kodu incelerseniz zaten belli oluyor abey.
CSS:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Abey ben ilk dosyadaki kodu ekledim.Az denedim Sadece D sütunu seçili ise ve kıd çalışırsa sayısal oluyor kod öyle olduğu içinAynı kod benim düzenlediğim formlarda string getiriyor ama