• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü unvanlar sayfasındaki verileri çektirme hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
64
Excel V
Office 2007 TR
Merhaba,

Örnek olarak iki adet sayfa koydum. Ama bu sayfalardan 70-80 tane farklı isimler oldugunu dusunursek

Yapmak istediğimiz şu. cartcurt ve zartzurt iki örnek sayfa bundan 70 80 tane var personel isimleri olacak içinde. Kırmızı işaretlediğim yerler unvanlar sayfasından çekilecek. Neye göre çekecek derseniz 8.satırda F'de başlayan ünvan kısmı var teknisyense ona göre ücreti vs çekecek mühendisse ona göre gibi gibi. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim..

Ekli dosyalar

Merhaba,

Örnek olarak iki adet sayfa koydum. Ama bu sayfalardan 70-80 tane farklı isimler oldugunu dusunursek

Yapmak istediğimiz şu. cartcurt ve zartzurt iki örnek sayfa bundan 70 80 tane var personel isimleri olacak içinde. Kırmızı işaretlediğim yerler unvanlar sayfasından çekilecek. Neye göre çekecek derseniz 8.satırda F'de başlayan ünvan kısmı var teknisyense ona göre ücreti vs çekecek mühendisse ona göre gibi gibi. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim..
70, 80 sayfaya tek tek formül yazmak istemiyorsunuz, bunu kodla yapmak istiyorsunuz. Doğru mu anlıyorum?

VisualBasic.gif

Kontrol eder misiniz?

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri