• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Üç tane filtreleme ile veri çekme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

makroeko

Yeni Üye
Aldığı beğeni
48
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar bugünkü sorum şu;

Kablo çeşitliliği çok olduğu için ilk başlarda ayrı ayrı dosya tutarım diye düşünmüştüm.

Dizayn sayfasında iki filtre var.Önce müşteri yi, sonra kablo kesitini seçiyoruz ,veri sayfasından dizayn sayfasına aktarıyor.

Eğer üçüncü bir filtre koyabilirsek yüzlerce dosya tutmak yerine tek bir excelde verileri toplama imkanım olacak.

Böylece ilerleyen zamanlarda Acces veri tabanı için de uygun alt yapıyı hazırlamış olacağım.

Sizden ricam şu,

Sırayla 1. Müşteri Seç, 2. Kablo Tipi seç, 3. Kablo Kesiti Seç .Böyle yapabilirsek çok mükemmel olacak..

Yani araya kablo tipi seç filtresini koymuş olacağız.

Veri sayfasındaki B ve C sütunlarını da bu sıraya göre değiştirebilsek çok iyi olacak.

İleride sayfa sayısı çok artacağı için eğer mümkünse Kriter sayfalarını tek sayfada toplayabilirsek iyi olacak.

Bir de bu filtrelerde yazılar çok küçük.Eğer mümkünse büyütmenizi rica edeceğim.

Yardımlarınız için şimdiden çok sağolun..

Bir inceler misiniz:

Konu Sahibi
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Yalnız beni yanlış anladınız sanırım.Filtrelemeyi Dizayn sayfasına koymanızı rica ediyorum.Sorgulamayı burada yaptığım zaman Dizayn sayfası gibi diğer sayfalara göndersin dosyayı bi inceleyin isterseniz.Filtre sıranız doğru.Kısacası mevcut filtreyi silip onun yerine sizin filtreyi yerleştirin.sorgulayınca dizayn sayfasındaki alanlara atsın.

Konu Sahibi
Şu haliyle iki filtre ile devam edeceğim.yardımlarınız için teşekkürler

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri