• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü tek bir userform ile sayfalardaki verileri güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

emre004gs

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2003 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin bundan bir kaç zaman önceden sormuştum ona benzer bir şey arıyorum aramak istediğim şey arkadaşlar böyle örnek olarak hazırladığım sayfa1 ve sayfa 2li şekilde odaların olduğu ekipler var ben bu ekiplerin arada değişim olduğunda veya ayrılan olduğunda yeni gelen olduğunda tek bir userform mu olur ya da öneriniz ne olursa tek bir değişimle gerçekleştirmek istiyorum örnek vericek olursam ekip1 de ki bir kişi ayrıldı veya yeri değişti onu tek bir userform üzerinde oradan alıp ayrıldıysa ayrılışını ayrılmadıysa hala devam ediyorsa yeri değişmişse yer değişikliğini yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
Tüm isteklerini karşılayacak program yaptım. Kayıt ederken dikkat etmen gereken en önemli husus kayıt yapmadan önce ekip adını işaretle yoksa sadece ana sayfaya kayıt eder. Güncelleme veya silme yapmadan öncede combobox içerisinden sayfa adını seçip listele butonuna basıp ilgili sayfayı çağır, sonra işlem yaparsın. Kolay gelsin.
Tüm isteklerini karşılayacak program yaptım. Kayıt ederken dikkat etmen gereken en önemli husus kayıt yapmadan önce ekip adını işaretle yoksa sadece ana sayfaya kayıt eder. Güncelleme veya silme yapmadan öncede combobox içerisinden sayfa adını seçip listele butonuna basıp ilgili sayfayı çağır, sonra işlem yaparsın. Kolay gelsin.

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam çok teşekkür ediyorum ya bir sorum olacaktı benim attığım gibi aynen excelde aynı hücrede bu işlemi yapabilirmiyiz hani tek bir safyada 3 4 ekip var bunlar arasında aynı sayfada olup değişim yapabilirmiyiz çünkü hem çıktı alırken kağıt tasarrufundan da faydalanıyoruz genelde listelerimiz bu halde oluyor

Tek sayfada göstermek olabilir ancak silme, güncelleme veya yeni kayıt işlemlerinde sıkıntı yaşanır.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri