• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Tc Kimlik no gizleme

LİNDA

Gold Üye
Aldığı beğeni
91
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba excelde TC kimlik numarası gizleme ile ilgili farklı çözümler var ama . benim yapmak istediğim excel hücresine tamamı girilen ve enter yapıldıktan sonra TC kimlik numarasının hücrede 123****123 (ilk üç rakam 5 ve son üç rakam şeklinde)görünmesi nasıl sağlayabiliriz. ve formül çubuğunda tamamının görünmesini sağlamak mümkün müdür acaba? Yardımlarınızı rica ediyorum

Konu Sahibi
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Teşekkür ederim Sayın Ali ÖZ emeğiniz için ama benim yapmak istediğim doğrudan A2 hücresine veri girdiğimde gerçekleşmesi. Örneğin hücre biçimlendirmede telefon numaralarının tamamını girip enter yaptığımızda istediğimiz şekilde ayırması gibi

VBA bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Sadece merak ettiğim için soruyorum : formül çubuğunda kimlik no görünecek ise hücrede neden gizleniyor ?

Konu Sahibi
VBA bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Sadece merak ettiğim için soruyorum : formül çubuğunda kimlik no görünecek ise hücrede neden gizleniyor ?
Liste yazdırdığımda görünmesin diye amaformül çubuğunda gizli şekilde görünsede yeterli olur.

çözüm önerisi olarak kolon ekleyerek formülü orada kullanırsınız. baskı zamanı asıl kolonu gizlersiniz.

Kod bunu yapıyor, denedim ben de. istenen bu değil mi ?

1754560062058.png

Geri