• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarihler arası raporlama hatası hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

himmgarip

Excel Dostu
Aldığı beğeni
883
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Üstadlar merhaba,

Yaptığım uygulamada çözemediğim bir durum oluştu.

1635810895255.png

Seçtiğim tarihlerde bazen kayıtlar geliyor bazen gelmiyor. Başlangıç tarihi 1 ve 9 arasında olursa kayıtları göstermiyor. Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Ek olarak Takvim uygulaması konusunda ki Balta hocamın takvimini entegre etme şansımız var mıdır? Teşekkürler.

Konu Sahibi
Konu günceldir. Desteğinizi rica ediyorum.

kodu aşağıdaki gibi clng() içine alarak dener misiniz?HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
kodu aşağıdaki gibi clng() içine alarak dener misiniz?HTML:
Kod:
Bunu da denedim. Benim problemim galiba rapor çekmekle alakalı değil kayıtta ki tarih formatıyla alakalı.

Kayıtta, çekim tarihi kayıt tarihinden düşük olamaz diye kriter ekledim. Yeni kayıt yaparken bazı tarihlerde çekim tarihi büyük olsa da kritere takılıyor. Tarihi gün ay yıl şeklinde ayarladım. Galiba orada bir hatam var.

topu topu 2 kayıt vardı 28 arlık ve 23 kasım, kendim aralık ayı için ayın 2 sinden itibaren kayıt ekledim clng ekleyince 3-9 arası yazdım o kayıtlar geldi sorun çıkarmadan
sizin amacınız ne h sütunundaki tarihe göre girdiğiniz aralıktaki verileri KayıtlarEkranı sayfasına aktarmak değil mi?

Konu Sahibi
topu topu 2 kayıt vardı 28 arlık ve 23 kasım, kendim aralık ayı için ayın 2 sinden itibaren kayıt ekledim clng ekleyince 3-9 arası yazdım o kayıtlar geldi sorun çıkarmadan
sizin amacınız ne h sütunundaki tarihe göre girdiğiniz aralıktaki verileri KayıtlarEkranı sayfasına aktarmak değil mi?
Evet tam olarak bu. Ama bende olmuyor. Göremiyorum bazı tarih aralığındaki kayıtları.

eklediğiniz çalışma için hangi değerleri girdiğinizde verileri göstermesi gerekirken göstermiyor?

Konu Sahibi
eklediğiniz çalışma için hangi değerleri girdiğinizde verileri göstermesi gerekirken göstermiyor?
Bilgisayar başına geçeceğim birazdan. Detaylı resimlerle anlatmaya çalışacağım.

Konu Sahibi
1635946704906.png

1635946681838.png

HTML:
Kod:

Kriterde;

Üstteki tarihi alttaki tarihten küçük görüyor.

HTML:
Kod:
şeklinde CDate() parantezine alarak dener misiniz?

Çözüm
Konu Sahibi
HTML:
Kod:
şeklinde CDate() parantezine alarak dener misiniz?

halily hocam ,

Aşağıdaki kodları düzenleyerek çözümü buldum. Teşekkürler yardımcı olan herkes için. Tarih seçimlerindeki formatlardan dolayı hata veriyormuş.

HTML:
Kod:

HTML:
Kod:

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri