• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarihe Göre Veri Gönderme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Borcsorgu userformu kaydet butonundaki aşağıdaki kodlarda ilgili verileri protokol sayfasındaki A sütunundaki tarihe göre ozet sayfasına gönderiyorum.
Ben protokol sayfası A sütunundaki tarihe göre değilde borcsorgu userformundaki textbox1 e girdiğim tarih e göre ozet sayfasına göndermek istiyorum .Yardımcı olursanız sevinirim .
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Merhaba
Mevcut kodlarınızdaki aşağıdaki satırı
HTML:
Kod:

aşağıdaki şekilde değiştirip dener misiniz?
HTML:
Kod:

Konu Sahibi
Merhaba
Mevcut kodlarınızdaki aşağıdaki satırı
HTML:
Kod:

aşağıdaki şekilde değiştirip dener misiniz?
HTML:
Kod:
Önceden denedim Sayın @arschimet.Ama bu sefer sayıyı ilgili aya 0 olarak atıyor.Ben borcsorgu userformu textbox3 teki tarihe göre atmasını istiyorum.İlk mesajda sanırım yanlışlıkla textbox1 yazmışım.

Önceden denedim Sayın @arschimet.Ama bu sefer sayıyı ilgili aya 0 olarak atıyor.Ben borcsorgu userformu textbox3 teki tarihe göre atmasını istiyorum.İlk mesajda sanırım yanlışlıkla textbox1 yazmışım.
Onu fark ettiğim için düzeltmenizi söylediğim kodda trh = CDate(TextBox3.Value) olarak yazmıştım.
Ben denediğimde textbox3 e girilen tarihle aynı sayfaya attığını gördüm, sayıyı 0 atıyor derken ne kast ettiniz anlayamadım

Konu Sahibi
Onu fark ettiğim için düzeltmenizi söylediğim kodda trh = CDate(TextBox3.Value) olarak yazmıştım.
Ben denediğimde textbox3 e girilen tarihle aynı sayfaya attığını gördüm, sayıyı 0 atıyor derken ne kast ettiniz anlayamadım
Normalde her kayıtta ozet sayfasında ilgili aya 1 ekliyor .Ama cdate(me.textbox3.value) olarak değiştirdiğimde ilgili aya 0 atıyor ve sonraki kayıtlardada eklemiyor .

Konu Sahibi
Sayın arschimet paylaştığınız sayfayla alakalı değil.Oraya doğru atıyor zaten.Özet sayfasına özet tablo kısmına veri atıyor ilk mesajda paylaştığım kodlar.Ama atarken protokol sayfasındaki a sütunundaki tarihe göre atıyor.Ben ise textbox3 e girdiğim tarihe göre ilgili aya atmasını istiyorum.Özet sayfasına .

Konu Sahibi
Merhaba Sayın Balta
Biliyorum kişi etiketlemelerine karşısınız ama önceki açtığım konuda sizden yardım almıştım. Ozet sayfasına veri gönderirken borsorgu userformundaki textbox3 e gireceğim tarihe göre veri atacağına protokol sayfasındaki A sütunundaki tarihlere göre veriyi atıyor.Konuyu kapattığınız içinde bunu belirtemedim.Ben uğraşmama rağmen bu değişikliği yapamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

İlk mesajınızdaki kodları aşağıdaki gibi değiştirin.
HTML:
Kod:

Böyle deneyin.
HTML:
Kod:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri