• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarihe Göre Sayfa Oluşturup Veri Göndermek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Protokol sayfamda kesilmiş olan protokoller mevcut.Bunlar ödendi,ödenmedi ve iptal şeklinde işlem görüyor.Borcsorgu userformu combobox1,2,3 ve textbox6 ile seçtiğim verileri sorgula butonu ile listbox1 de listeleniyor.Listbox1 de seçili veriyi ödeme güncelle butonuna tıklayıp ödeme durumunu ödenmedi veya iptal şeklinde değiştirip protokol sayfasında değişiklik yapabiliyorum.Ödendi olarak işlem yapacaklarımı ise textbox1,2,3 ü doldurup textbox1(dekont tarihi) tarihteki aya gönderiyorum.

Burada şöyle bir sorun var ödendi olarak verileri gönderdiğim ay sayfaları 1 yıl ı kapsıyor.Ama ödenen protokoller 1 yılı aşabiliyor.Yani 2021 in ekim ayında kestiğim bir protokol 2022 nin şubat ayında ödenebiliyor.Bu nedenle dekont protokol tarihinden önce kesilmiş oluyor.Buna bir çözüm bulunabilirmi ? Mesela textbox3 e 12.05.2022 girdiğim bir tarihi MAYIS/2022 adıyla sayfa oluşturup ilgili verileri gönderebilirmi ve ya uygun görebileceğiniz başka bir çözüm var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Merhaba.
Sablon adında bir sayfa ekledim baslıklar almak için.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Yukardaki kodu silip attakilerini ekledim sadece kaydet butonunda.
Kod Sablon sayfasını kopyalayıp sağına sayfa olarak ekler ve isminide Mesela Aralık_2025 gibi ekler bu isimde sayfa yoksa varsa o sayfaya ekler.
Dosyayı bir deneyiniz.
Koda sayfaları ay sıralatmasıda ekletilinebilinir gibi.

HTML:
Kod:
Merhaba.
Sablon adında bir sayfa ekledim baslıklar almak için.

HTML:
Kod:
Yukardaki kodu silip attakilerini ekledim sadece kaydet butonunda.
Kod Sablon sayfasını kopyalayıp sağına sayfa olarak ekler ve isminide Mesela Aralık_2025 gibi ekler bu isimde sayfa yoksa varsa o sayfaya ekler.
Dosyayı bir deneyiniz.
Koda sayfaları ay sıralatmasıda ekletilinebilinir gibi.

HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Ben belki yapılamaz diye düşünmüştüm ama galiba excelde gerçektende yapılamaz diye birşey yok...Tabi tecrübe ve bilgi gerektiriyor.
Çok güzel ve kesin çözüm getirmişsiniz Sayın Refaz elinize,emeğinize sağlık ,sağolun 🙏🙏🙏

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri