• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü tarihe göre sayfa oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

tespali

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle Vba konusunda yeniyim ve öğrenmeye çalışıyorum. Yapmak istediklerimin birçoğunu araştırarak yaptım. Takıldığım bir kaç nokta var yardımcı olursanız sevinirim.
User formum Anadolu sayfasında ve veriyi birkaç sayfaya birden kayıt işlemi yapıyorum ama listboxta tüm verileri değilde kayıt esnasında sadece o gün girilen verileri görmek istiyorum. güncelleme ve sil butonlarını buna göre ayarlayamadım.
Birde ikinci bir çalışma kitabım mevcut Ön Büro adında bu verileri bu çalışma kitabına da kaydetmek istiyorum ama her işlem günü için şablon sayfasından çoğaltmasını ve o günün tarihinin gün kısmını yeni sayfanın ismi olarak kullanmasını nasıl yapabilirim. çok ugrastım ama ne yazıkki bir yeri yaparken başka yeri bozdum :(

Çözüm
Sn tespali
Her Ö.Türü veya tarih için ayrı sayfa oluşturmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Bir RAPOR formu oluşturdum. Oradaki ListBox'a çift tıklarsanız Rapor sayfasına o türün verileri geliyor. DATA Sayfasında hangi alanın Rapor sayfasında hangi alana denk geldiğini tam anlamadığımdan fazla alanları ayıklayamadım. Bu konuda bilgi verirseniz tam aytıştırmayı hallederiz.
Hangi tarihi esas alacağınızı esas alınacağını belirtirseniz aynı şekilde gün bazında da rapor oluşturula bilinir.
Sn tespali
Her Ö.Türü veya tarih için ayrı sayfa oluşturmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Bir RAPOR formu oluşturdum. Oradaki ListBox'a çift tıklarsanız Rapor sayfasına o türün verileri geliyor. DATA Sayfasında hangi alanın Rapor sayfasında hangi alana denk geldiğini tam anlamadığımdan fazla alanları ayıklayamadım. Bu konuda bilgi verirseniz tam aytıştırmayı hallederiz.
Hangi tarihi esas alacağınızı esas alınacağını belirtirseniz aynı şekilde gün bazında da rapor oluşturula bilinir.

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Sn tespali
Her Ö.Türü veya tarih için ayrı sayfa oluşturmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Bir RAPOR formu oluşturdum. Oradaki ListBox'a çift tıklarsanız RaporÖdemeTürü sayfasına o türün verileri geliyor. DATA Sayfasında hangi alanın RaporÖdemeTürü sayfasında hangi alana denk geldiğini tam anlamadığımdan fazla alanları ayıklayamadım. Bu konuda bilgi verirseniz tam aytıştırmayı hallederiz.
Teşekkür ederim. Eline sağlık. Buna günlük aylık ve yıllık gelecek şekilde yapabilirmiyiz

#2 mesajdaki dosyayı yeniledim.
Not.
Gün tek hane ise tek hane girin, başına sıfır eklemeyin
Ay tek hane ise başına sıfır ekleyin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri