• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarih aralığına göre verileri listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Nongeyik

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Ekli listelemeyi Ömer faruk bey yaptı. kendisine sadece tarih aralığındakiler olarak belirtmiştim fakat işe giriş tarihi ile çıkış tarihi aynı gün olan kişiler için de geçerli olmasını istiyorum (Listede sarı font ile belirttiğim işten çıkış tarihi - işe giriş tarihi ile aynı gün olan personeller de var)

Ayrıca ekli sütunları da listeye ekleyebilir miyiz.

Not : Sadece merak ettiğim için soruyorum. Kasma sorunu dışında formül ile de yapılabilirliği var mıdır?

Merhaba sorununuz tam anlaşılmadı makro ile yazılan listeleme işini formülle mi yapmak istiyorsunuz ? Hangi tarihler arasını listelemeye çalışıyorsunuz ve iki tarih arası dediğiniz tarihler hangi hücrede yer alıyor biraz daha net açıklama yaparsanız sorununuz daha iyi anlaşılır olur diye düşünüyorum

Konu Sahibi
Merhaba sorununuz tam anlaşılmadı makro ile yazılan listeleme işini formülle mi yapmak istiyorsunuz ? Hangi tarihler arasını listelemeye çalışıyorsunuz ve iki tarih arası dediğiniz tarihler hangi hücrede yer alıyor biraz daha net açıklama yaparsanız sorununuz daha iyi anlaşılır olur diye düşünüyorum

Merhabalar,

Ekli dosyada zaten hazır bir makro/modül var. sadece makro düzeltilmeli. makro ile yapmak istiyorum. işe giriş tarihi ile çıkış tarihi aynı gün olması durumunu da dikkate almalı.

"Sayfa1" - "Yeniliste" zaten çalışıyor. (sadec aynı tarihte giriş çıkış var ise dikkate almıyor)
"sayfa2" deki verilere göre "Yeniliste (2)" deki verileri çekmek istiyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri