• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarih aralığına göre sıfırdan büyük rakamları toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Feylosof

Yeni Üye
Aldığı beğeni
156
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi akşamlar arkadaşlar. Hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tutulan oruçları kabul etsin.

Ekli dosyamda A sütununda bulunan tarihlerden Textbox2 ve TextBox3 e aldığım tarih aralığına göre C sütununda sıfırdan büyük olan sayıları toplatmak istiyorum.

Konu Sahibi
Sayın atoykan desteğiniz için çok teşekkür ederim. Kod gayet iyi çalışıyor. Kodunuzu negatif sayıları pozitif sayı olarak toplamaya çalıştım ama beceremedim.

Negatif sayıları pozitif olarak toplamaya çalışmaktan kastınız nedir anlamadım.

Tanıştığımızı sanmıyorum ancak beni tanıdığınızı iddia ettiğinize göre, bu tip üslubu da hiç sevmediğimi biliyor olmanız gerekir. Yardımlaşma, öğrenme, eğitme amaçlı bir mecrada olduğunuzu unutmaksızın daha seviyeli bir dil kullanmaya özen göstermenizi tavsiye ediyorum.

Konu Sahibi
Negatif sayıları pozitif olarak toplamaya çalışmaktan kastınız nedir anlamadım.
Negatif sayıların toplamı yine negatif olduğu için ben toplamı negatif olarak değil de pozitif sayı olarak yazsın istedim. Ben Abs(TextBox4.Value) yaptım o şekilde oldu.
Çok teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri