• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü tabloyu şablona otamatik tanımlama hakkında:

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

parspars

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
aylık rapordaki verileri otamatik olarak istenilen şablona aktarmasını istiyorum ama yapamıyorum veriler ve tarihler çok sayıda ve ana şablona direktsayfa sayfa eklenecek

Ekli dosyalar

• KASIM AYI SEVKİYATTTRAPORU.xlsx
    63.1 KB · Gösterim: 5
  • sevkiyat aylık rapor şablon km tur.xlsx
    240.1 KB · Gösterim: 5
Çözüm
Merhaba;
Tablo yapınız ve kullanımı bence rantabl değil.
Sayfalarda manuel işleminiz yoksa Bir datayı sayfalara tasniflemek yerine istenilen plaka ve istenilen tarihe ait verileri bir sayfaya raporlamak , istenirse data yada oluşan sayfaları bir klasöre kaydetmek daha mantıklı...
Yinede tercih sizin.

Not: Ekteki uygulamada (.xls yani 2003 ile çalıştığım için) KASIM AYI SEVKİYATTTRAPORU.xlsx dosyanızdaki sayfayı ekteki dosyada data adlı oluşturduğum sayfaya taşıyarak işlem yaptım. (Mutlaka kapalı dosyadan almam gerekiyor diyorsanız ofis 2007 ve üzeri versiyonda çalışan bir arkadaşın bakması gerekecek)

İyi çalışmalar.
Merhaba;
Sayfalarda manuel işleminiz yoksa Bir datayı sayfalara tasniflemek yerine istenilen plaka ve istenilen tarihe ait verileri bir sayfaya raporlamak , istenirse data yada oluşan sayfaları bir klasöre kaydetmek daha mantıklı...
Yinede tercih sizin.

Not: Ekteki uygulamada (.xls yani 2003 ile çalıştığım için) KASIM AYI SEVKİYATTTRAPORU.xlsx dosyanızdaki sayfayı ekteki dosyada data adlı oluşturduğum sayfaya taşıyarak işlem yaptım. (Mutlaka kapalı dosyadan almam gerekiyor diyorsanız ofis 2007 ve üzeri versiyonda çalışan bir arkadaşın bakması gerekecek)

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• parspars-sevkiyat takip.zip
    623.4 KB · Gösterim: 2
Çözüm
Merhaba;
Yinede tercih sizin.

İyi çalışmalar.
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Detaylı inceleyeceğim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri