• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tablodan veri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

tukayf

Yeni Üye
Aldığı beğeni
138
Excel V
Office 2019 TR
Merhabalar. Tablo sayfasında değer aralıkları var. Veri girerken girdiğim değerlere göre bu aralık kesişimini diğer sayfaya almak istedim ama başaramadım. Öncelik formül çözüm bulamaz isek makroda olabilir.

Ekli dosyalar

Çözüm
Alternatif olarak Yardımcı sütun kullanmadan oluşan formül de aşağıdaki gibidir. Formül dizi formülüdür. Ctrl + Shift + Enter yapıldıktan sonra aşağı sürüklenir.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
tukayf istediğiniz formülü yazdım. Eşleştirmek için yardımcı sütun kullandım. Yardımcı sütunları da gizledim bilginiz olsun. Kontrol edip dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• VK çalışma.xlsx
    VK çalışma.xlsx
    11.9 KB · Gösterim: 5
  • Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    146.4 KB · Gösterim: 5
Alternatif olarak Yardımcı sütun kullanmadan oluşan formül de aşağıdaki gibidir. Formül dizi formülüdür. Ctrl + Shift + Enter yapıldıktan sonra aşağı sürüklenir.

HTML:
Kod:

Çözüm

HTML:
Kod:
Hocam çok sağolun bu daha işlevsel.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri