Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Merhabalar. Tablo sayfasında değer aralıkları var. Veri girerken girdiğim değerlere göre bu aralık kesişimini diğer sayfaya almak istedim ama başaramadım. Öncelik formül çözüm bulamaz isek makroda olabilir.
Alternatif olarak Yardımcı sütun kullanmadan oluşan formül de aşağıdaki gibidir. Formül dizi formülüdür. Ctrl + Shift + Enter yapıldıktan sonra aşağı sürüklenir.
tukayf istediğiniz formülü yazdım. Eşleştirmek için yardımcı sütun kullandım. Yardımcı sütunları da gizledim bilginiz olsun. Kontrol edip dönüş yapınız.
Alternatif olarak Yardımcı sütun kullanmadan oluşan formül de aşağıdaki gibidir. Formül dizi formülüdür. Ctrl + Shift + Enter yapıldıktan sonra aşağı sürüklenir.