Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Belki alternatif olurSn. Mirağa formüllü dosya Vetex hocamın paylaştığı dosya ama bende çalışmıyor.
=İNDİS(tablo!$D$5:$G$25;KAÇINCI(1;(tablo!$A$5:$A$25=MAK(EĞER((tablo!$A$5:$A$25<B2)*(tablo!$B$5:$B$25=A2);tablo!$A$5:$A$25)))*(tablo!$B$5:$B$25=Sayfa1!A2);0);KAÇINCI(C2;tablo!$D$3:$G$3;1))
Hocam dosyaya uygulayıp dönüş yapabilir misiniz acaba. Ne yaptıysam çalıştıramadım. Bu arada çok sağolun.Eski konunuzdaki formül çalışıyor sıkıntı yok. Bu linkteki dosyada sayfa1 in B sütunu metin olarak kalmış ondan sorun oluyor. B Sütunundaki 1,48 0,50 falan o hücrelere girin çıkın düzelecektir. Ne dediğimi daha iyi anlarsınız.
Hocam sizin dosyanızı indirdim. Normalde çalışır halde gelmesi gerekmiyor mu. Ctrl+shift enter yaptım yine aynı yine aynı. Zahmet verdiniz çok sağolun.Formüller dizi formülleridir eski versiyonlarda da çalışır... Siz formülün içine girip çıkınca ---> ENTER yapınca dizi formülleri çalışmaz CTRL + SHİFT + ENTER yapmanız gerekir.. Alternatif olarak VBA çözümü için de VBA ile ilgilenen arkadaşlardan çözüm önerisi gelebilir
dosyanızdaki formül hangi hücrede acaba göremedimMerhabalar aynı soruyu gündüz de sordum çözümler oldu ancak eve geldiğimde hata verdi. Çözemedim epey denedim. Yardımcı olabilir misiniz.
Sn. Mirağa formüllü dosya Vetex hocamın paylaştığı dosya ama bende çalışmıyor.Rica ederim. Dosyanız..
Belki alternatif olurSn. Mirağa formüllü dosya Vetex hocamın paylaştığı dosya ama bende çalışmıyor.
=İNDİS(tablo!$D$5:$G$25;KAÇINCI(1;(tablo!$A$5:$A$25=MAK(EĞER((tablo!$A$5:$A$25<B2)*(tablo!$B$5:$B$25=A2);tablo!$A$5:$A$25)))*(tablo!$B$5:$B$25=Sayfa1!A2);0);KAÇINCI(C2;tablo!$D$3:$G$3;1))
hatalı olan dosyayı gönderin isterseniz farklı bir durum belki vardırBende bir sorun var sanırım. Ofisi kaldırıp tekrar yükleyeceğim sizin yazdığınızda yok hatası veriyor. Çok teşekkür ederim.