• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tablo Özetleme Hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Erdogan34

Yeni Üye
Aldığı beğeni
22
Excel V
Office 2013 TR
Merhabalar Hocalarım,

Örnekte bulunan bir tablom var. Bu tabloda yapmayı hedeflediğim bir butonla bana başlangıç ve bitiş tarihini sorması ve bu bilgileri girdikten sonra hangi bölümün belirlenen tarihler aralığında toplam kaç personel, kaç yönetici ve toplam kaç kişi sayısı kullandığını bulmaktır. Hedeflediğim tablo yapısını dosyanın alt kısmında özetledim.

Desteğiniz ricasıyla,

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Tablo yapınızı değiştirerek özet tablo ekledim
inceler misiniz?

Ekli dosyalar

Tablo yapınızı değiştirerek özet tablo ekledim
inceler misiniz?
Hocam desteğiniz ve emeğiniz için çok sağolun. Bu tablo sadece küçük bir örnek elimde hali hazırda kullanılan 31 gün ve 45 bölümü içeren bir rapor var. Bu nedenle aslında butonlama yapmaya çalışmaktayım. Yapıda değişiklik yapamıyorum. Saygılarımla.

Orjinal dosyanızdan örnek ekleyebilir misiniz
bölümler ve günler sabit mi kaçar satır sütun kontrol için
resim de olabilir
eğer sabit satır - sütun varsa ona göre kod deneyelim

Orjinal dosyanızdan örnek ekleyebilir misiniz
bölümler ve günler sabit mi kaçar satır sütun kontrol için
resim de olabilir
eğer sabit satır - sütun varsa ona göre kod deneyelim
Hocam ilk kurgunun zor ve meşakkatli bir süreç olduğunu gördüm. Şirket içi gizli verileri de içermesi nedeniyle süreci farklı bir boyutta incelemenin daha doğru olacağı kanaatindeyim. Sizden ricam bu ikinci senaryo üzerine yoğunlaşabilir miyiz? Tarih filtremesi ve özetlemesi noktasında bir özet yaptım kendimce. Buna göre bir çalışma yapabilir miyiz?
Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Sayın Erdogan34 dosyanız ektedir.
Kolay gelsin.. Dosyanın ilk halini de ben düzenlemiştim yanlış hatırlamıyorsam...

Ekli dosyalar

Çözüm
Sayın Erdogan34 dosyanız ektedir.
Kolay gelsin.. Dosyanın ilk halini de ben düzenlemiştim yanlış hatırlamıyorsam...
Evet hocam sizin tasarımlarınızla muhteşem bir dönüşüm oldu. Şimdi küçük parçalarla daha fonksiyonel birşey haline dönüştürme hedefindeyim. Tüm emekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri