• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü T.C. No eksik veya hatalı ise uyarı verip kayıt yapmasın.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı günler arkadaşlar.
Ekli dosyamda Texbox2 de bulunan T.C. no girdiğimde eksik veya hatalı ise kayıt yapmasın. Yardımlarınızı bekliyorum.

ilk satırı aşağıdaki kodla değiştirip dener misiniz?HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Alternatif Makro çözüm

Konu Sahibi
Merhaba hocam T.C. no eksik girildiğinde uyarı veriyor. Kayıt yapmıyor. Ama doğru girildiğinde hata veriyor.

tc no formata uygun değilse kayıt yapmaz. gerçek tc no yazın

Merhaba hocam T.C. no eksik girildiğinde uyarı veriyor. Kayıt yapmıyor. Ama doğru girildiğinde hata veriyor.
Adnan hocamın kodu için diyorsanız Adnan hocamın kodu girilen TCNo gerçekten TCNo mu yoksa sallama 11 hanelik bir sayı mı onu da kontrol ediyor)

yazdığınız tc yi özelden yazabilirmisin hata olmamalı

Konu Sahibi
Adnan hocamın kodu için diyorsanız Adnan hocamın kodu girilen TCNo gerçekten TCNo mu yoksa sallama 11 hanelik bir sayı mı onu da kontrol ediyor)
Sizin kod tamamdır hocam.
Adnan hocamın belki başka bir arkadaşa lazım olabilir diye hatayı bildirdim. Alternatif olsun.
Gerçek T.C girdiğimde sarı işaretli yer hata veriyor.

Tekrar denermisiniz.

bu kadar basit bir şeyle amma uğraştık.

Rica ederim
HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
TC Kimlik No Kontrol

Haklısın. Aslında msgbox ların biri hariç diğerlerine ihtiyaç yok ama nerede hata olmuş görsünler diye bol bol yazdım

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri