• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Süzülen Veriyi Şarta Göre Aktar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler;

Ekli örnek dosyada Sevk Pusulası Girişi sayfasındaki verileri filtre uygulayıp Mutabakata Aktar butonu ile ilgili verileri Mutabakat Tutanağı sayfasına aşağıdaki makro (Sayın Mdemir63 'ün yapmış olduğu) ile aktarma yapıyorum. Benim yapmak istediğim Sevk Pusulası Girişi sayfasında K sütununda ki Durumu kısmından "ÖDENMEDİ" filtresini uygulayıp aktar dediğimde veriler Mutabakat Tutanağına aktarıldıktan sonra Sevk Pusulası Girişi Sayfasında "ÖDENDİ" şekline dönüşecek. Ayrıca paralel olarak veriler VERİGİRİŞİ(10) sayfasında da ilgili sütunlara aktarılacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Patron makroda şöyle bir sıkıntı oldu. Sevk Pusulası sayfasında Bölge, Cins,Bölme, vb... gibi yerlerde filtre uygulayıp aktar dediğimde veriler aktarılıyor. Fakat Ödenmedi Ödendi olmuyor.

Sayın Patron makroda şöyle bir sıkıntı oldu. Sevk Pusulası sayfasında Bölge, Cins,Bölme, vb... gibi yerlerde filtre uygulayıp aktar dediğimde veriler aktarılıyor. Fakat Ödenmedi Ödendi olmuyor.
bende sorun görünmüyor.

Konu Sahibi
Sayın Patron makronun en sonuna aktarma işlemi yaptıktan sonra Sevk Pusulası Girişine dönmesi için
ws.select yaptım. Fakat pek sağlıklı çalışmadı

end sub 'un hemen öncesine ekleyip deneyin.

Konu Sahibi
Sayın Patron Sevk Pusulası Giriş sayfası korumalı olduğu için hata vermiş .Düzeldi çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri