• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Süzülen Veriyi Şarta Göre Aktar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
110
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
İyi günler;

Ekli örnek dosyada Sevk Pusulası Girişi sayfasındaki verileri filtre uygulayıp Mutabakata Aktar butonu ile ilgili verileri Mutabakat Tutanağı sayfasına aşağıdaki makro (Sayın Mdemir63 'ün yapmış olduğu) ile aktarma yapıyorum. Benim yapmak istediğim Sevk Pusulası Girişi sayfasında K sütununda ki Durumu kısmından "ÖDENMEDİ" filtresini uygulayıp aktar dediğimde veriler Mutabakat Tutanağına aktarıldıktan sonra Sevk Pusulası Girişi Sayfasında "ÖDENDİ" şekline dönüşecek. Ayrıca paralel olarak veriler VERİGİRİŞİ(10) sayfasında da ilgili sütunlara aktarılacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• AKTAR.xlsm
    1.2 MB · Gösterim: 9
Deneyiniz.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Sayın Patron hocam çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık

Sayın Patron makroda şöyle bir sıkıntı oldu. Sevk Pusulası sayfasında Bölge, Cins,Bölme, vb... gibi yerlerde filtre uygulayıp aktar dediğimde veriler aktarılıyor. Fakat Ödenmedi Ödendi olmuyor.

Sayın: Hsn55 Sayın: Patron 'nun verdiği kodlar dediğinizi yapıyor.

Ekli dosyalar

• izle1.gif
    izle1.gif
    535.3 KB · Gösterim: 5
Sayın Patron makroda şöyle bir sıkıntı oldu. Sevk Pusulası sayfasında Bölge, Cins,Bölme, vb... gibi yerlerde filtre uygulayıp aktar dediğimde veriler aktarılıyor. Fakat Ödenmedi Ödendi olmuyor.
bende sorun görünmüyor.

Sayın Patron makronun en sonuna aktarma işlemi yaptıktan sonra Sevk Pusulası Girişine dönmesi için
ws.select yaptım. Fakat pek sağlıklı çalışmadı

end sub 'un hemen öncesine ekleyip deneyin.

Sayın Patron Sevk Pusulası Giriş sayfası korumalı olduğu için hata vermiş .Düzeldi çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri