• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü süzgeç olarak ayırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

cenqiz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ekli listesi tüm personelleri yazdımı alfabetik sıraya göre yazdığımda diğer bölümleri il içi ve il dışı olarak onuda otomotik alfabetik olarak sıralamak ayrıca sadce cuma günlerini koyu olarak renklendirmek istiyorum.Yani tüm listede yazdığım kişiler hem tüm listede hemde il içi ve dışında görünücek alfebetik olarak birde cuma günleri koyu renklendirme yapılacaktır.Şimdiden Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Çözüm
eline sağlık hocam çok güzel olmuş sadece bir eksiklik kaldı oda tüm personellerin sıra numaraları tümünde 40 ise il içi 15 il içide 35 olarak 1 başlaması lazımken tümdeki personellerden baz alıyor numaları manuel olarak ekliyorum ama gidiyor bunun herhangi bir problem yok birde takvimi düzenleyebilirseniz sevinirim ay kaç çekiyorsa otomatik olarak atsın diğer aya kaymasın verdiğiniz bilgi ve emekten dolayı tşk bir borç bilirim elinize sağlık
Deneyiniz
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
eline sağlık ama tüm listelerin alfabetik sıraya göre göre düzenlenmesi lazım hem tüm listenin hemde il içi ve il dışının örnek ismim yazmama rağmen olmuyor

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar ekli listesi tüm personelleri yazdımı alfabetik sıraya göre yazdığımda diğer bölümleri il içi ve il dışı olarak onuda otomotik alfabetik olarak sıralamak ayrıca sadce cuma günlerini koyu olarak renklendirmek istiyorum.Yani tüm listede yazdığım kişiler hem tüm listede hemde il içi ve dışında görünücek alfebetik olarak birde cuma günleri koyu renklendirme yapılacaktır.Şimdiden Teşekkür ederim
Deneyiniz

Ekli dosyalar

tüm listede cengiz3 ve cengiz4 ekli ama atmıyor il içi ve il dışına atmıyor hocam
Deneyiniz; 1. dosya VERİ AKTAR butonuna bastığınızda TÜMÜ sayfasında ki verileri İL İÇİ ve İL DIŞI sayfalarına aktarır ve alfabetik olarak sıralar.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Deneyiniz; 1. dosya VERİ AKTAR butonuna bastığınızda TÜMÜ sayfasında ki verileri İL İÇİ ve İL DIŞI sayfalarına aktarır ve alfabetik olarak sıralar.
Hocam şöyle bir sıkıntı var isim.,tc,çalıştığı kurum ve görevi 4 sütün bir yani paralel olması lazım biri silindiğindinde diğer 3 sütünları silinmelesi lazım. İsim ekliyorum sıkıntı yok ama diğerlerinde kayma yapıyor bilmem anlatabildim mi

Konu Sahibi
yeni personel eklediğimde ahmet diğer bilgileri girmeden en başa geçiyor ilgili bilgileri t.c no isim kurum ve görevi girdiğimde verileri aktar dediğimden hepsinin değişmesi lazım (günlük çalışma x atıyor onda sıkıntı yok)

Hocam şöyle bir sıkıntı var isim.,tc,çalıştığı kurum ve görevi 4 sütün bir yani paralel olması lazım biri silindiğindinde diğer 3 sütünları silinmelesi lazım. İsim ekliyorum sıkıntı yok ama diğerlerinde kayma yapıyor bilmem anlatabildim mi
Deneyiniz eksik hatalı kısımlar için geri dönüş yapınız

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Deneyiniz eksik hatalı kısımlar için geri dönüş yapınız
eline sağlık hocam çok güzel olmuş sadece bir eksiklik kaldı oda tüm personellerin sıra numaraları tümünde 40 ise il içi 15 il içide 35 olarak 1 başlaması lazımken tümdeki personellerden baz alıyor numaları manuel olarak ekliyorum ama gidiyor bunun herhangi bir problem yok birde takvimi düzenleyebilirseniz sevinirim ay kaç çekiyorsa otomatik olarak atsın diğer aya kaymasın verdiğiniz bilgi ve emekten dolayı tşk bir borç bilirim elinize sağlık

Deneyiniz

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri