• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sütunda İçeriğine Göre Kelime Arama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

AHMET4615

Yasaklı Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
90
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
İyi Akşamlar Arkadaşlar Bu Örneği Eski Versiyonlara Kullanmış Olduğum =Eğerhata(İndis($E$1:$E$3;Kaçıncı(Doğru;Esayıysa(Mbul($E$1:$E$3;B2));0));"") Formülde B Sütunundaki Kelimenin İçeriğine Göre Arama Yapıyorum Buluyorum Amacım 365 Versiyonlara Göre =Filtre($B$2:$B$70;Esayıysa(Mbul($E$1;$B$2:$B$70))+Esayıysa(Mbul($E$2;$B$2:$B$70))+Esayıysa(Mbul($E$3;$B$2:$B$70))) Bu Formülü Kullanıyorum Fakat Doğru Sonucu Vermiyor Yardımcı Olurmusunuz.

Ekli dosyalar

• Kitap1.xlsx
    15.2 KB · Gösterim: 4
Çözüm
İyi Akşamlar Arkadaşlar Bu Örneği Eski Versiyonlara Kullanmış Olduğum =Eğerhata(İndis($E$1:$E$3;Kaçıncı(Doğru;Esayıysa(Mbul($E$1:$E$3;B2));0));"") Formülde B Sütunundaki Kelimenin İçeriğine Göre Arama Yapıyorum Buluyorum Amacım 365 Versiyonlara Göre =Filtre($B$2:$B$70;Esayıysa(Mbul($E$1;$B$2:$B$70))+Esayıysa(Mbul($E$2;$B$2:$B$70))+Esayıysa(Mbul($E$3;$B$2:$B$70))) Bu Formülü Kullanıyorum Fakat Doğru Sonucu Vermiyor Yardımcı Olurmusunuz.
Deneyiniz.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
"buluyorum" dediğiniz formül de tam değil. Sadece tek eşleşme sağlıyor. Bu örnekte sonuç "ÇİKOLATA FINDIK" olmalı.

1720392677330.png

Formül yok, ben "buluyorum" dediğiniz formülün de tam olmadığını belirttim sadece.

Deneyiniz.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-FORMÜL.xlsx
    16.6 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri