• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sunucudan Gelen Verileri Listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba Asp Nette bir sorun yaşıyorum sunucu sql de 12 kolondan oluşan başlıkları ise İnşaat Malzemesi Grubu ,Temizlik Ürünü Grubuı,Demirbaş Grubu yer alıyor bunların kendine ait stok ürünleri mevcut benim amacım sayfada combobox ile bu başlıkları çektirip ve seçip o başlığa ait stok ürünlerini listeletmek hatalarım vardı teke indirdim ama o hatayı geçemedim hata kodları şunlar ;

Uncaught ReferenceError: loadProducts is not defined
at HTMLSelectElement.onchange (StokEkleSayfası:309:134)Understand this errorAI
StokEkleSayfası:309 Uncaught ReferenceError: loadProducts is not defined
at HTMLSelectElement.onchange (StokEkleSayfası:309:134)
onchange @ StokEkleSayfası:309Understand this errorAI

Kodlarım ise şu şekilde ;

StokController

ASP.net:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
loadproducts HTML tamamen yüklenmeden önce çağrılıyor görünüşe göre, console.log(typeof loadProducts) kodu ile fonksiyonun tanımlanıp tanımlanmadığını tarayıcı konsolundan kontrol edin, undefined sonucu döndürüyorsa
  • script kodunuzu bodynin en altına taşıyarak deneyin
  • loadproducts başka bir fonksiyon/document içinde tanımlanmış ve dolayısıyla erişilemiyor da olabilir. İhtimal globale taşıyarak çözülebilir.
Sayın Alicimri Hocamızın belirttiği üzere açıklamalarınız yeterli değil ve kodlarınızda yapmaya çalıştığınızı net olarak ortaya koymuyor, mevcut üzerinden sadece genel yorum yapabiliriz.
Ne yapıyorsunuz detaylı bir şekilde anlatırsanız. Kod ve anlatımınız pek açıklayıcı değil.

loadproducts HTML tamamen yüklenmeden önce çağrılıyor görünüşe göre, console.log(typeof loadProducts) kodu ile fonksiyonun tanımlanıp tanımlanmadığını tarayıcı konsolundan kontrol edin, undefined sonucu döndürüyorsa
  • script kodunuzu bodynin en altına taşıyarak deneyin
  • loadproducts başka bir fonksiyon/document içinde tanımlanmış ve dolayısıyla erişilemiyor da olabilir. İhtimal globale taşıyarak çözülebilir.
Sayın Alicimri Hocamızın belirttiği üzere açıklamalarınız yeterli değil ve kodlarınızda yapmaya çalıştığınızı net olarak ortaya koymuyor, mevcut üzerinden sadece genel yorum yapabiliriz.

Çözüm
Sorunu çözdüm teşekkürler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri