• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Stok Bilgileri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

UmutCan444

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba, ekteki Hasta Bezleriyle ilgili hazırladığım dosyada HastaBeziBilgileri sayfasında alınan bezleri Bağlamalı ve Külotlu olarak iki ayrı başlıkta ve beden olarak S, M, L ve XL olarak 4 grupta yazdım.

VerilenYer sayfasında ise bunları hangi başlıkta ve hangi bedende olduğunu yazdım. Burada verilen başlıklar ile bedenlerdeki bezler DepoStok sayfasında düşmesi gerekiyor.

Bu kısımdaki formülü yapamadım, eksik kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba, ekteki Hasta Bezleriyle ilgili hazırladığım dosyada HastaBeziBilgileri sayfasında alınan bezleri Bağlamalı ve Külotlu olarak iki ayrı başlıkta ve beden olarak S, M, L ve XL olarak 4 grupta yazdım.

VerilenYer sayfasında ise bunları hangi başlıkta ve hangi bedende olduğunu yazdım. Burada verilen başlıklar ile bedenlerdeki bezler DepoStok sayfasında düşmesi gerekiyor.

Bu kısımdaki formülü yapamadım, eksik kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Depo stok sayfasında zaten formüller var. Formüller doğru hesaplama yapmıyor mu. Formüller buraya mı yazılacak.

Ekli dosyalar

• Screenshot_107.jpg
    Screenshot_107.jpg
    42.6 KB · Gösterim: 6
Son düzenleme:
Bağlamalı Hasta Bezi ile Külotlu Hasta Bezi ayrı ayrı diğer sayfadan veriyi çekmeli. Stokta hangi bezden ne kadar kaldığını görmek için
onu anladık hocam. benim sorduğum soruya cevap vermemişsiniz. Formül depo stokta hangi sütuna yazılacak. Üstteki gönderide resimli olarak da sorduk. Dikkatli bakmamışsınız. Yıllara göre ayrım olacak mı. Yoksa ayrım olmadan hepsi mi gelecek.

Konu Sahibi
onu anladık hocam. benim sorduğum soruya cevap vermemişsiniz. Formül depo stokta hangi sütuna yazılacak. Üstteki gönderide resimli olarak da sorduk. Dikkatli bakmamışsınız. Yıllara göre ayrım olacak mı. Yoksa ayrım olmadan hepsi mi gelecek.
Yıllara göre
Hangi bezden VerilenYer sayfasında hangi yılda verilmişse DepoStok sayfasında o yıla geçecek ve Kalan sütunundan düşecek şekilde olmalı

Yıllara göre

Hangi bezden VerilenYer sayfasında hangi yılda verilmişse DepoStok sayfasında o yıla geçecek ve Kalan sütunundan düşecek şekilde olmalı
istediğin formülü yazdım. ekten indirebilirsin dosyanı

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri