• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Soru 23 Hedef ve Sınav Sonucu karşılaştırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kpssteknik

Yeni Üye
Aldığı beğeni
30
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar

Deneme sınav sonucu karşılaaştırmak istiyorum toplam net ve ders ders hedefe göre ayarlamak istiyorum konu detayını ek dosyada bıraktım desteklerinizi bekliyorum

Çözüm
=EĞER(H11=O11; "🎯 Hedefine ulaştın!";EĞER(H11>=O11*0,9; "🚀 Hedefine çok yaklaştın!";EĞER(H11>=O11*0,75; "👍 İyi gidiyorsun, çalışmaya devam!";EĞER(H11>=O11*0,5; "⚠️ Daha verimli çalışmalısın!";"🔴 Hedefe uzak, ciddi çalışma gerekli!")))) bu formül sonucu Hedefe uzak, ciddi çalışma gerekli diye sonuç üretmekte
DersBazlıAnaliz" Sayfası Yapısı
ABCD
DersGerçek NetHedef NetYorum
TürkçeFormül
Yorum Tablosu
ABCD
Net AltNet ÜstDersYorum
02TürkçeBaşlangıç
34TürkçeTemel oluşuyor
56Türkçeİyi gidiyor
............
Böyle bir tablomu olacak

Konu Sahibi
DersBazlıAnaliz" Sayfası Yapısı
ABCD
DersGerçek NetHedef NetYorum
TürkçeFormül
Yorum Tablosu
ABCD
Net AltNet ÜstDersYorum
02TürkçeBaşlangıç
34TürkçeTemel oluşuyor
56Türkçeİyi gidiyor
............
Böyle bir tablomu olacak
ASLINDA buna benzer amacım H11 Deneme Analizinde Sonuç O11 hEDEFİMİ KARŞILAŞTIRMA İSTİYORUM TEK OLARAK

verdiğim dosyada zaten h11 ve O11 hedefleri ayrı ayrı karşılaştırıyor birbirleriyle kıyaslama yapmıyor daha net ifade dermisiniz örnek vererek

Konu Sahibi
verdiğim dosyada zaten h11 ve O11 hedefleri ayrı ayrı karşılaştırıyor birbirleriyle kıyaslama yapmıyor daha net ifade dermisiniz örnek vererek

o detay için teşekkür ederim. Atıyorum Hedefine ulaşmana az kaldı yada hedefine yaklaştın

Hedef 60 net
deneme 60 net

sonuç olarak Hedefine Ulaştın veya deneme 40 net sonuç daha verimli çalışman gibi ayrı ayrı değil tek sonuç olarak

=EĞER(H11=O11; "🎯 Hedefine ulaştın!";EĞER(H11>=O11*0,9; "🚀 Hedefine çok yaklaştın!";EĞER(H11>=O11*0,75; "👍 İyi gidiyorsun, çalışmaya devam!";EĞER(H11>=O11*0,5; "⚠️ Daha verimli çalışmalısın!";"🔴 Hedefe uzak, ciddi çalışma gerekli!")))) bu formül sonucu Hedefe uzak, ciddi çalışma gerekli diye sonuç üretmekte

Çözüm
Konu Sahibi

Tamamdır teşekkür ederim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri