• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Soru 20 - Formül Düzenleme Yardım Takvim

kpssteknik

Yeni Üye
Aldığı beğeni
23
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar

Eğitim Listesi yer alan Eğitimin Konusu sütunda yer alan bilgileri Takvim sekmesine yerleştirilmesini istiyorum formül buldum yapmaya çalıştım ama hatalarla karşılaştım.

Takvim sekmesinde Yıl Ay ve V5 açılır listeden seçtiği listeyi takvime işlenmesini istiyorum.

Formül bence baştan sona yapılması gerek takvim günleri getirirken belirli ayı getiriyorum ama belirli ayları getiremiyorum konu hakkında desteklerini beklerim.

Ekli dosyalar

Takvim konusunu doğru anladıysam
Benim anladığım kadarıyla ; Takvim sayfası G5 hücresinde Yıl'ı, M5 hücresinde de Ay'ı, V5 hücresinde de lüzumunu seçtiğinde Eğitim Listesi sayfasında G veya (hangisiyse artık belirtmemiş) H sütununda o tarihi bulacak, aynı sayfada F sütununda ki karşılığını takvimde o tarihe yazacak. Bilmiyorum doğru mu anlamışım ?

Konu Sahibi
Benim anladığım kadarıyla ; Takvim sayfası G5 hücresinde Yıl'ı, M5 hücresinde de Ay'ı, V5 hücresinde de lüzumunu seçtiğinde Eğitim Listesi sayfasında G veya (hangisiyse artık belirtmemiş) H sütununda o tarihi bulacak, aynı sayfada F sütununda ki karşılığını takvimde o tarihe yazacak. Bilmiyorum doğru mu anlamışım ?

Takvim sekmesinde yer alan 5 satırda yer alan bilgilere göre g12 hücresine eğitim listesinde yer alan Eğitimin Konusu başlangıç tarihi ile bitiş tarihi yer takvimin altına getirilmesini istiyorum

Geri