Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teknik sayfasında c sütununa AY sütunu açtım. b sütunundaki tarihi METİN olarak aya eviriyor. Özet taplo ile rapor alabilirsin. ÖZETVERİ sayfasını inceleyin. teknik sayfasına veri girdiğiniz zaman özet veri taplosuna sağ tıklayıp yenile demeniz lazım.İyi akşamlar ;
Yapmak istediğim teknik sayfasında "C" sütunda cihaz isimlerini ay olarak sorgulama yapması ve ve rapor sayfasına yazmasını istiyorum.
Rapor sayfasındaki örnek gibi yapılabilir mi?
formülle yapmak istersen yine teknik sayfasındaki C sütunundaki ayları ve d sütunundaki adları baz alıyorTeknik sayfasında c sütununa AY sütunu açtım. b sütunundaki tarihi METİN olarak aya eviriyor. Özet taplo ile rapor alabilirsin. ÖZETVERİ sayfasını inceleyin. teknik sayfasına veri girdiğiniz zaman özet veri taplosuna sağ tıklayıp yenile demeniz lazım.
Emeğine sağlık teşekkür ederim sorunum çözülmüştür.Sayın arslanbey
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
RAPOR sayfasındaki A sütununda bulunan listedeki veriler, Teknik sayfasındaki D sütunundaki listede bulunan verilerin yinelenenleri kaldırılarak elde edilmiş listedir. Otomatiktir.