• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Son İşlem Tarihi Saatine Göre Kişinin Yapılan İşlemini Bulma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

dimamiq

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba, Şöyle bir sorunum var excelimde müşterilerin isimleri var. Bu müşteriler ile farklı zamanlarda görüşmüşüz ben en son görüşülen saatte satış yapılmış mı aranmış mı onu getirmek istiyorum değerli desteklerinizi bekliyorum.

Ne istenildiği NET değil maalesef.

Yorumlayabildiğim kadarıyla, Excel 365 kullanıcısı da olduğunuzdan, Excel365 işlevleriyle şöyle bir çözüm belki iş görecektir.
A - B - C kolonlarına verilerinizi girmeye devam edin. Çözüm dinamiktir.

İsim ve işleme göre en son Tarihler listelenmektedir.

Örnek Dosya ektedir.

1711386846833.png

Muhtemelen tamamen yanlış anladım ama yine de paylaşmak istedim.

1711390094324.png

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Ben sürümü 365 olarak gördüm gibi hatırlıyorum....
Bu da diğer sürümler için olsun :

HTML:
Kod:

Çözüm
Eğer office versiyonunuz 2019 değil ise 2016 veya daha düşük versiyon ise de; çünkü çokeğermak(2019 ve üstü versiyonlarda çalışır) aşağıdaki dizi formülü alternatifi olsun. Ctrl + shift + Enter ile hücreye girilip aşağı sürüklenir

HTML:
Kod:

Konu Sahibi
Eğer office versiyonunuz 2019 değil ise 2016 veya daha düşük versiyon ise de; çünkü çokeğermak(2019 ve üstü versiyonlarda çalışır) aşağıdaki dizi formülü alternatifi olsun. Ctrl + shift + Enter ile hücreye girilip aşağı sürüklenir

HTML:
Kod:

VetExc Galapagos userx 52779 Hocam çok sağ olun cevaplar yeterli.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri