Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Sn. Yagiz, Bana gelen bir tabloda çeşitli çalışmalar yapacaksam şu yolu takip ediyorum.Sıralama değil de elle tabloyu oluştururkenki haline döndürmem lazım ama o mümkün görünmüyor. Ne kadar saçma, dosyayı her açtığımda sıralama yaparak çalışıyorum ve değişiklik de yapıyorum dosyada. İşlemi geri alarak sıralamayı sıfırlamak işimi bozmaktan başka işe yaramıyor.
Eğer dosyayı sıraladıktan sonra aynı isimle kaydettiyseniz Excel'de otomatik olarak sıralamayı geri almanın bir yolu yok. Bundan sonra dosyalarınızda değişiklik yaptığınızda Farklı Kaydet seçeneği ile kaydediniz böylece orijinal dosyayı korumuş olursunuz.Merhaba,
Tablomdaki filtrelemede küçükten büyüğe sıralama yaptım. Sonra dosyayı kaydedip kapattım. Sıralamayı kaldırıp doğal haline almak istediğimde ilk haline getiremiyorum. Bunun yöntemi nedir?
Sıralama değil de elle tabloyu oluştururkenki haline döndürmem lazım ama o mümkün görünmüyor. Ne kadar saçma, dosyayı her açtığımda sıralama yaparak çalışıyorum ve değişiklik de yapıyorum dosyada. İşlemi geri alarak sıralamayı sıfırlamak işimi bozmaktan başka işe yaramıyor.Merhaba,
Normalde en baştaki sütuna göre sıralar. Tüm tabloyu seçip VERİ=>SIRALA seçeneğinden istediğiniz sütuna göre sıralayabilirsiniz.
Sn. Yagiz, Bana gelen bir tabloda çeşitli çalışmalar yapacaksam şu yolu takip ediyorum.Sıralama değil de elle tabloyu oluştururkenki haline döndürmem lazım ama o mümkün görünmüyor. Ne kadar saçma, dosyayı her açtığımda sıralama yaparak çalışıyorum ve değişiklik de yapıyorum dosyada. İşlemi geri alarak sıralamayı sıfırlamak işimi bozmaktan başka işe yaramıyor.