arsiv52
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 2
- Excel V
- Office 2013 TR
Konu Sahibi
Bana şu lazım değer %20 nin üzerine çıktığında bana sesli uyarı varning olabilir mesala ilgili hücre sesli olarak ve yanıp sönmesi lazım
excelcozum.com
excelcozum.com
excelcozum.com
excelcozum.com

Çözüldü - Değişen Hücreleri Yanıp Sönerek Vurgulama
Merhaba, Başka bir excelden(ana şablon) verilerin çekildiği diğer bir excel(yanıp sönemesi istenilen) mevcut. Bu excel(yanıp sönemesi istenilen) tekrardan açıldığında ve ya ana exceldeki(anaşablon) değer değiştiğinde güncellenen hücrelerin sarı renkte yanıp sönmesi istiyorum.(örn. 70 kere yanıp...

Çözüldü - Fiyat alarm uygulaması
Arkadaşlar selamlar ve iyi çalışmalar dilerim. Geliştirmeye çalıştığım Kripto Fiyat Portföy uygulamasına ilişkin olarak içerisinde yer almasını düşündüğüm istenilen yüzde değişim oranına göre hesaplanan fiyatlara eşit olduğunda ya da geçildiğinde belirlediğim bir ses dosyasının alarm olarak...

Çözüldü - Hatırlatma makrosu güncelleme ve yanıp sönme makrosu ekleme
Merhaba arkadaşlar. Mevcut kullandığım hatırlatma makrosunu güncelleme ve belirli bir şart oluştuğunda yanıp sönerek uyarı verecek makro ekleme talebime ilişkin örnek dosyayı ekte gönderiyorum. Yardım eder misiniz? HAKIM_VE_PERSONEL_LISTESI_Yazisma.xlsm dosyasını indir - download

Çözüldü - Textbox yanıp sönen efekt Hk.
Değerli arkadaşlar örneğin textbox1.value="SAĞLAM" ise textbox1 e yanıp sönen efekti vermemiz mümkünmüdür acaba.