• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Select Case Kodunda Düzenleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Feylosof

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
133
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
İyi akşamlar diliyorum.
Aşağıdaki kodu nasıl düzenlemeliyim ki. CheckBoxlardan hangi veya hangilerini seçersem o kod devreye girsin.
Uğraştım ama beceremedim
Not: CheckBoxlar UserForm üzerindedir.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Formunuzdaki checkboxların hepsini uygun sırayla Checkbox_1, Checkbox_2 ...... Checkbox_15 şeklinde isimlendirirseniz kodunuzu aşağıdaki gibi düzenlemeniz halinde işinizi görecektir.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Sayın atoykan ilgi ve desteğiniz için teşekkürler. Bir şey daha sorabilir miyim? CheckBox isimleri dosyanın birinci satırında bulunan 15 sütundan aldığını var sayarsak bu kod nasıl düzenlenebilir acaba

15 sütundan farklı farklı isimler alacaksanız select case yerine if mantık kontrolü ile ada göre işlem yapmalısınız.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri