• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Seçime bağlı metin yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

rustu_yilmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2024 TR
Konu Sahibi
Örnek dosyada sarı ile işaretlediğim kısımlarda Veri sayfasındaki B6 verisi ve C6 seçim verilerinin Kendiliğinden Sayfasında A12 ye 01.01.2011 - 31.12.2022 tarihleri öğrenci olarak ertelenmiştir. gibi alt alta mümkünse tek satırda yazılmasını istiyorum EĞER formülü ile sadece bir koşul girebildim bunu nasıl yapabilirim

Örnek dosyada sarı ile işaretlediğim kısımlarda Veri sayfasındaki B6 verisi ve C6 seçim verilerinin Kendiliğinden Sayfasında A12 ye 01.01.2011 - 31.12.2022 tarihleri öğrenci olarak ertelenmiştir. gibi alt alta mümkünse tek satırda yazılmasını istiyorum EĞER formülü ile sadece bir koşul girebildim bunu nasıl yapabilirim
Deneyiniz

Konu Sahibi
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim. Fakat tam olarak istediğim bu değil. Seçim listesinden yapılan seçime göre metin değişiklik gösterecek mezun terk erteleme seçilince 00000 tarihleri arasında mezun terk ertelemesi yapılmıştır olacak öğrenci seçilirse 00000 tarihleri arasında öğrenci ertelemesi yapılmıştır şeklinde değişiklik gösterecek

Sayın rustu_yilmaz,
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Konu Sahibi
Hocam ellerine sağlık tek bir sorun var boş veri girişi yapınca 00.01.1900 gibi tarih atıyor veri girişi olmadığı zamanlarda boş geçmesini nasıl sağlarım

Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri