• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfaya kayıt sütun sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

OğuzTürkyılmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba Herkese sağlıklı günler dilerim.
İzlediğim ders videosunda yazılı kodları uygulayarak düzenlediğim çalışmanın AnaSayfa Dosyasında Müşteriler sayfası A Sütununa Müşteri Adı Soyadı bilgisi kaydediliyor fakat diğer sütunlara formdaki diğer bilgiler gelmiyor. Hata mesajı da vermiyor. Defalarca kontrol ettim fakat ders ile yazdığım kod arasında bir fark bulamıyorum. Sorunun nerede olduğu konusunda bilgiye ihtiyacım var. Teşekkürler.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

2.png

1.png

Çözüm
ben de baktım gerçekten sıkıntı var. Ancak sebebini anlamasam da BAŞARIYA ULAŞTIM.Görünüşte diğer kodlardan farkı yok ama çalışıyor. R1C1 leri rastgele yazdım module2 içinde. Kodu once olduğu şekli ile çalıştırın. İşlemlerinizi bu dosyadan ilerleyerek yapın. Problem çıkarsa beraber bakalım
tüm kayıtlar için düzenleme yaptınız mı?

dosya yolunu manuel yazmıştım sizde öyle yazıp değişimi sağladıktan sonra çalıştırın

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri