• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfalar Arası Veri Aktarımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
109
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar Üstadlar,

Dosyamın KÖMMER sayfasında bulunan bazı verileri KÖM.SİP sayfasına buton vasıtasıyla temizleyerek aktarmak istiyorum.
Kömmer_Temizle makrosu ile KÖMMER sayfası F sütununu temizliyorum. Bu makroya ek olarak

KÖMMER sayfası G2 hücresindeki tarihi KÖM.SİP sayfası A hücresine ve A:G sütunlarındaki verileri B:H sütunlarına temizleyerek aktarmak istiyorum.

Yarımcı olabilir misiniz.

Ekli dosyalar

• Satın Alma.xlsm
    739.2 KB · Gösterim: 6
eksik yazdığım ya da anlaşılmayan bir durum var mı acaba?

eksik yazdığım ya da anlaşılmayan bir durum var mı acaba?
Benim bir kayınbirader var o da aynı sizin gibi herşey anında olsun istiyor hocam.Örneğin birşey sipariş ediyorum ona (tabii kendi korkuyor kendi sipariş vermekten) diyelim 5 gün sonra gelecek ama ertesi gün başımın etini yiyor daha gelmiyormu diye :)
Yazınızı görünce bu aklıma geldi.

Dosyanızı incelemedim ama yazdıklarınızdan orta zekadaki biri kolayca anlar diye düşünüyorum.

Kodunuza resimdeki gibi ekledim.
Çalıştırıp deneyin.

C++:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

1735241395034.png

Günaydınlar Sn. Refaz hocam,

Açıklamayı yapmışım ama eksik yaptığım için kusura bakmayın.
Aktarılacak satırlar sadece F sütununda değer olan verilerdi.
Zaten KÖMMER temizle makrosu sadece F sütununu temizliyor.
Sizden ricam; sadece F sütununda veri olan satırları aktarıp daha sonra KÖMMER sayfası F sütununu temizleyecek şekilde kodu düzeltmenizdir.
Selamlar.

Günaydın.
Sadece F sütunlar için ayarladım ve açıklamaları ekledim koda.

C:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Teşekkür ederim Sn. Refaz hocam,

temizlemede sorun yok ama aktarırken sadece F sütunundaki değerleri aktarıyor. KÖMMER sayfası F sütununda değer olan satırları (A:G) KÖM.SİP sayfası B:H sütunlarına aktarmam gerekiyor.

Teşekkür ederim Sn. Refaz hocam,

temizlemede sorun yok ama aktarırken sadece F sütunundaki değerleri aktarıyor. KÖMMER sayfası F sütununda değer olan satırları (A:G) KÖM.SİP sayfası B:H sütunlarına aktarmam gerekiyor.
Kolay gelsin hocam,arkadaşlar yardımcı olacaklardır İnşaAllah.

Kod:

Kodu elimden geldiğince düzelttim ve çalıştı. emeği geçen herkese teşekkürler

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri