• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü sayfalar arası kopyalama ve yapıştırma islemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
34
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Selamun Aleyküm kıymetli Dostlar:Ekde bulunan sayfamda Hisse Sayfasında bulunan A,B.C,D,E sutunundakı verıleri kasa etiket olan sayfamı yıne aynı sutunlalara aktarmak istıyorum ben bir kod yazdim fakat beceremedik kod kasa etiket sayfasında (kasa etiketleri için tıklayınız) icindedir Sayfamda sayfa koruma sifresi (durusu)dur

Ekli dosyalar

• 5 KASIM 2024 KAYA ÇİFLİĞİ KURBAN SATIS TAKIP PROĞRAMI.xlsm
    913.9 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Alttaki gibi Hisse sayfasındaki A:E aralığını Kasa Etiket sayfaya olduğu gibi kopyalayıp alır.
Kasa Etiket saydada renkler olunca koşullu biçimlendirme sanmıştım.

C#:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Formülle yapılmıştır. Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• 5 KASIM 2024 KAYA ÇİFLİĞİ KURBAN SATIS TAKIP PROĞRAMI.xlsm
    894.1 KB · Gösterim: 1
Hocam förmulle Hata yaptıgımizda hata veriyor cünku hisse lerde cok güncellemeler oldugu förmul isimizi görmüyor

Hisse sayfamız sürekli güncellendi digi için formülle doğru sonuc alamiyiz diye düşünüyorum

Sayın Refaz hocam işlem tamam fakat bir biliyorsun verilerde guncelleme yapıldığında hisse sayfasında güncelleme yapılan işlem kırmızı renkte dönüşüyordu bu işlem hisse sayfasından kasa etiketleri sayfasına kopyalanirken de guncelleme yapılan veriler kırmızı renk olmasi gerekiyor

Alttaki gibi Hisse sayfasındaki A:E aralığını Kasa Etiket sayfaya olduğu gibi kopyalayıp alır.
Kasa Etiket saydada renkler olunca koşullu biçimlendirme sanmıştım.

C#:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Böylede sola yaslanır ve varsa çizgiler silinir.
Kısacası ya bunu yada öncekini kullanabilirsiniz.Yani önceki kod Hisse sayfasını birebir kopyalarr çizgi,yazı ortalama vs...Bunda ise alttaki gibi değişiklikler yapabilirsiniz.

C#:

Sayın Refaz hocam Tesekkur Ederiz Allah Razı olsun Hakkınızı Helal Ediniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri