• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfadan Sayfaya Seçili Sütunlar Aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
125
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler;
Ekli dosyada kayıtlar sayfasındaki belirli sütunlardaki verileri yine kontrol sayfasında ki belirli sütunlara aktarmak istiyorum. Şartları aşağıya çıkardım desteğinizi bekliyorum. Saygılarımla.
1-Aktarma işlemi sadece Kayıtlar sayfasında Y4:Y sütununda "Aktif" yazılı satırlar aktarılacak
2-Konrol Sayfasında 25,26,27 satırlar ne kadar satır aktarılsa da en sonda kalacak.
3-Kayıtlar Sayfasında A4:A sütunundaki verileri Kontrol Sayfasında C8:C hücresine aktarılacak (Not: Kontrol sayfasına aktarılan satırlara sıra numarası otomatik verilecek)
-Kayıtlar Sayfasında B4:B sütunundaki verileri Kontrol Sayfasında L8:L hücresine aktarılacak
-Kayıtlar Sayfasında C4:C sütunundaki verileri Kontrol Sayfasında G8:G hücresine aktarılacak
-Kayıtlar Sayfasında D4: D sütunundaki verileri Kontrol Sayfasında H8:H hücresine aktarılacak
-Kayıtlar Sayfasında E4:E sütunundaki verileri Kontrol Sayfasında D8 : D hücresine aktarılacak
-Kayıtlar Sayfasında W4:X sütunundaki verileri Kontrol Sayfasında J8:K hücresine aktarılacak
-Kayıtlar Sayfasında T4:U sütunundaki verileri Kontrol Sayfasında M8:N hücresine aktarılacak

dener misiniz?

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri