• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfada hesaplama yapılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
48
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Selamun aleykum dostlar Ramazan ayınız hayırlı olsun ana sayfamda bulunan menulerden
***sabitler sayfasında bulunan canlı kesim ücreti olan kısım tl cinsinden kurban ekle menusunde bulunan L 1 hücresine yazılsın
***Daha sonra kurban ekle den veri girisi yapılırken KG verisini girerken kurban bedeli otomatik olarak yanı 150 kg*450 ile Çarpım işlemi yapıp sonucu C (KURBAN BEDELİ) sutununa yazacak.
***Bulunan kurban bedelini D sütununda bulunan hisse sayısına bölecek ve sonucu tam sayı olacak ve G sütuna (hisse fiyatına) yazacak.
bu konuda sizlerden yârdim bekliyoruz . ALLAHA emanet olunuz.
sifre Menuleri göster (khv2024) sayfa koruma sifresi (durusu)

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
hocam sonuc ekran göruntüsü

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (340).png
    Ekran Görüntüsü (340).png
    107.3 KB · Gösterim: 4
Konu Sahibi
ekran görutüsü ekde birde canlı kesim fiyatı daha sonra değişirse sistemdeki tüm verilerin güncellenmesi olabilir mi yanı diyelim kurban 10 adet kurban kesim fiyatı 450 kaydettik daha sonra fiyatı 420 indirdik ve eğer canlı yeni fiyatı ilgili alana yazıp güncelleme dediğimizde hem kurban bilgilerini aynı zamanda eğer hisse kurbanlarla satış yapılmışsa hisse sayfasında güncelle mi otomatik olarak yapsın bu münkunmu

Üstteki dosya güncellendi.
Tüm hesaplamaların yeniden yapılması için Kurban sayfasına Fiyat Güncelle & Hesapla butonu eklendi.
Dosyayı yeniden indirip kontrol eder misiniz?

Konu Sahibi
hocam kontrol sonucu hata

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (342).png
    Ekran Görüntüsü (342).png
    235.4 KB · Gösterim: 4
  • Ekran Görüntüsü (343).png
    Ekran Görüntüsü (343).png
    45.5 KB · Gösterim: 4
Form üzerinde hesaplama yapıldığını bilmiyordum. Ben sadece sizin dediğiniz sayfada hesaplattım. Diğer kısma müsait olunca bakarım.

Konu Sahibi
Ve ayni zamanda guncelemer kurban sayfasındaki verilerere guncelleme yapılırken form üzerinde,hisse sayfasında.,süz sayfasi ve özet sayfasında güncellemeler otomatik olarak gösterilmesi gerekmektedir bilginize tekrar hayırlı akşamlar

Konu Sahibi
selamun aleykum yönetiçi gercekden cok yardımcı olunuz ALLAH razı olsun hakkınızı helal ediniz böylece bir güzel kurban takıp programı bitirmiş olduk teşekkür ederiz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri