• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfa yedekleme kodunda değişiklik

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Vurkan

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
37
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar merhaba;
Ekli dosyamdaki çalışan kodlarda bir iki değişiklik yapmak istiyorum.

1. Kodlar kopyalama yapmadan önce S5 hücresi boş ise " Müşteri adını giriniz" uyarısı versin.
2. Sayfanın tamamını değil; A1:Q46 aralığını yeni sayfaya kopyalasın.
3. S5 hücresindeki ismi yeni oluşan sayfadaki G4 hücresine yazsın
4. S6 hücresindeki telefonu da G5 hücresine yazsın. Saygılar.

C:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• PANEL HESAP TABLOSU V3.xlsm
    26.5 KB · Gösterim: 3
Kodunuzda küçük ekleme
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Son düzenleme:
Sayın azraep üstadım ilginize teşekkür ederim. Kodlar çalıştı ancak sayfa yapısını bozdu. Gizli sütunlar açılmış daralttığım hücreler normal boyuta gelmiş gibi. Bu tablonun olduğu gibi aktarılması halledilebilirse süper olur. Saygılar

Sayın azraep üstadım ilginize teşekkür ederim. Kodlar çalıştı ancak sayfa yapısını bozdu. Gizli sütunlar açılmış daralttığım hücreler normal boyuta gelmiş gibi. Bu tablonun olduğu gibi aktarılması halledilebilirse süper olur. Saygılar
Deneyiniz.
Kod:

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-PANEL HESAP TABLOSU V3.xlsm
    49.4 KB · Gösterim: 4
Sayın SNNAY üstadım yeni oluşturulan sayfada Sadece A1:Q46 aralığı aktarılacak. ANA SAYFA tamamen aktarılmayacak. Örneğin aktarma butonu, müşteri adı telefonu verilerinin girildiği bölümler yeni oluşan sayfada olmayacak.
Sayın azraep üstadın kodlarındaki eksiklik tablonun yapısının korunamamasıydı. Bu şekilde bir düzenleme yaparsanız sevinirim. Saygılar

Çözüm
azraep Üstadım. verdiğiniz kod satırırını eklemek sorunu çözdü. Teşekkür ediyorum. Bu kodları kullanacak arkadaşlar için kodun son halini yukarıdaki 2 nolu mesajınızda düzenlerseniz süper olur. Aynı mesajı çözüm olarak işaretleyebiliriz.
Sayın SNNAY size de ilginizden dolayı teşekkür ederim.

Sayın SNNAY üstadım. Son kodlarınız da güzel çalıştı. Teşekkürler. Ancak İkinci bir isim girip yedekleyince önceki sayfayı silerek yerine yenisini oluşturdu. Gözünüzden kaçtı herhalde saygılar sunuyorum.

Sayın Vurkan konuyu ben çözüldü yapınca kapanmıyor. Eğer sonuç tamamsa konuyu Çözüldü yapabilir misiniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri