• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü sayfa isimlerini güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

c.sadak

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
merhaba herkese
arkadaşlar ekteki dosyamda bulunan sayfaların ismim ünvan adres ve telefon no bunları anasayfadaki yeni tuşla açılan frm_yenimüşter user form un üzerindeki güncelleme tuşu ille yapımasını istiyorum.
bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekürler

Çözüm
Dünkü konuda yazmıştım yeni konu açarsanız uğraşırım diye.
Biraz karışık oldu ama gifteki gibi yaptım istiyorsanız.
Bu kadar uğraşılma sebebi combodan sayfa adı seçilince o sayfaya gidiyor ve form kapanıyor.Kapanmasa çok daha kolay ve basit olacak aslında.Kapatmadan bir buton(Sayfaya git adında) eklense ve combodan seçilip bu butona basınca daha mantıklı aslında ama yinde böylede oluyor.Silme ve güncelleme için sağ butona tıklayın ama önce listboxtan isim seçilmeli.
Güncelleme kodunuda Patron üstadınkini kullandım.

zz.gif
Deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Deneyiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
çok teşekürler elerine sağlık güzel olmuş
sayfaya gidiş ile günceleme birbirinden ayrı olsa mesala sayfaya giderken userform kapansa güncelemeda forum açık kalsa çünkü sayfaya gidiş için f1 kısayol tuşunu kulanıyorum büyle bişey mümkünmü bilmiyorum teşekürler

Bu kadar uğraşılma sebebi combodan sayfa adı seçilince o sayfaya gidiyor ve form kapanıyor.Kapanmasa çok daha kolay ve basit olacak aslında.Kapatmadan bir buton(Sayfaya git adında) eklense ve combodan seçilip bu butona basınca daha mantıklı aslında ama yinde böylede oluyor.Silme ve güncelleme için sağ butona tıklayın ama önce listboxtan isim seçilmeli.

zz.gif

Çözüm
Konu Sahibi

Ekli dosyayı görüntüle 21320
çok teşekürler eline kolu sağlık tamda buydu istediğim diğer foksiyunlarda şalışıyorsa tamamdır çok sağul

Rica ederim.Sil ve güncelleme yaptım sadece.Diğer fonksiyonlar dediğinizi anlamadım.
Çıkan menüdeki renk felan kısımları isterseniz ayarlayabilirsiniz pek özenmedim.
Birde birden fazla formda böyle kullanacaksanız gerekirse clasd ilede yapılır.
Çıkan menüler ve listbox controls.add ve withevents yöntemi ile yapıldı.Ve o menülere el işaretide eklenebilinir ama unuttum.Ve sil ve güncelle üstüne gelincede aslında başka backcolor olabilirdi.Neyse denersiniz.

Konu Sahibi
çok teşekürler diğer fonksiyunlar dediğim diğer ayarlar buzulmumudur diye her şey yeri yerinde sağol varul tekrar teşekürler

çok teşekürler diğer fonksiyunlar dediğim diğer ayarlar buzulmumudur diye her şey yeri yerinde sağol varul tekrar teşekürler
Rica ederim.Sadece silme kodundaki sahfa kofuma olayını düzeltmiştim yanlış yapmışsınız.
Anasayfa.unprotect ve anasayfa protect gibi kodlar ekledim.Dün hata verdi dediydiniz onuda tahminime göre hatalı eklemiştiniz.Silme kodunu tekrar testte edersiniz her türlü.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri