• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfa Düzeni Yazdırma Başlıkları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
101
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Sekiz sayfadan oluşan çalışmada Sayfa 2 deki yazdırma başlığının sadece Sayfa 2, Sayfa 3 ve Sayfa 4 de olmasını sağlablirmiyiz? Bu hususta yardımlarınız talep ediyorum.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Koddaki;
If i = 2 Or i = 3 Or i = 4 Then satırnı If i = 2 Or i = 3 Or i = 4 Or i = 5 Or i = 6 olarak değiştirerek yazdırma başlığının Sayfa 2, Sayfa 3, Sayfa 4, Sayfa 5 ve Sayfa 6 da olmasını sağlablirmiyiz denedğiimde 6 sayfayı boş çıkartıyor.

Kodu nereye koymam gerek, bo olan bir sayfaya kodun olmadı.
Bir modül içine...
Koddaki;
If i = 2 Or i = 3 Or i = 4 Then satırnı If i = 2 Or i = 3 Or i = 4 Or i = 5 Or i = 6 olarak değiştirerek yazdırma başlığının Sayfa 2, Sayfa 3, Sayfa 4, Sayfa 5 ve Sayfa 6 da olmasını sağlablirmiyiz denedğiimde 6 sayfayı boş çıkartıyor.
Aynen öyle kullanılıyor. Sayfanın boş çıkması koddan değil, başka sebeplerden olabilir. Mesela sayfa satır adedi çok fazla olabilir. Örnek dosyanızda böyle bir problem çıkmıyor.

Konu Sahibi
Cevap 2 deki Kodu Sayfa sıorununu gidermek için EK'te ki çalışmada denedim fakat sonuç alamadım. Rica etsem kontrol edebilir misiniz lütfen.

Ekli dosyalar

Cevap 2 deki Kodu Sayfa sıorununu gidermek için EK'te ki çalışmada denedim fakat sonuç alamadım. Rica etsem kontrol edebilir misiniz lütfen.
Bu yeni dosyada da denedim bir problem göremedim. Bu yüzden dosya eklemiyorum.
Sadece bu yeni dosyadaki üstte yinelenecek satır 49'da değil 52. satırda bulunuyor. Kod içindeki "$49:$49" olanı "$52:$52" olarak değiştirmeniz yeterli. Başka bir ihtimal küçültme/büyütme oranı bende %70 görünüyor, sizde nasıl ona bakın. Yine üst ve alt boşluk miktarlarına da bakılabilir.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri