• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfa belirli satırların silinememesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Cerci

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar, Ekli dosyadaki gri bölgeyi silemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• BU HAK.xlsx
    17.4 KB · Gösterim: 2
Çözüm
Merhabalar, Ekli dosyadaki gri bölgeyi silemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Görünümden Normal Yapın
Sağdaki gri bölge sayfa ömizleme. Yukarıdan GÖRÜNÜM sekmesinden NORMAL yapın. Satırların üstündeki 123 olanları diyorsanız VERİ sekmesinden GRUBU ÇÖZ 1731676204041.png
Görünümden Normal Yapın
Sağdaki gri bölge sayfa ömizleme. Yukarıdan GÖRÜNÜM sekmesinden NORMAL yapın. Satırların üstündeki 123 olanları diyorsanız VERİ sekmesinden GRUBU ÇÖZ 1731676204041.png

Çözüm
Sayın Cerci,
Veri menüsünde, Grubu Çöz alt menüsünde Seviyelendirmeyi Kaldır demen lazım. O kadar. Seviyelendirme açık kalmış. Kolay gelsin. Lütfen dönüş yapınız.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri