• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfa ayarlarını korumak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

LİNDA

Gold Üye
Aldığı beğeni
89
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
merhaba ekteki dosyamdaki sayfalarda sarı alan ile belirtilen hücrelerin yazı font ve büyüklükleri başka excel sayfaları ve doyasından veri kopyala yapıştır yapıldığında değişmeden kalabilmesi mümkün mü acaba

merhabalar
sanırım kopyala yapıştır yapılan kısım sarı renkli olan hücreler ve orada formül bulunmuyor kopyala işleminden sonra değer olarak yapıştırısanız mevcut biçimlendirme bozulmmaış olur
1697121520203.png

Konu Sahibi
merhabalar
sanırım kopyala yapıştır yapılan kısım sarı renkli olan hücreler ve orada formül bulunmuyor kopyala işleminden sonra değer olarak yapıştırısanız mevcut biçimlendirme bozulmmaış olur
Ekli dosyayı görüntüle 21005
Çok teşekkür ederim Miraga çok hızlı ve pratik çözümü varmış minnettarım. Normal yapıştırma şeklinde de çözümü var mı acaba çünkü benim dışımda dosyayı kullananlar normal yapıştırma yapabilirler.

Konu Sahibi
normal yapıştırma ile hücre biçimini değiştirir o yüzden değer yapıştır tercih edilmeli
*makrolu çözüm yapılabilir ancak onuda ben bilmiyorum :)
Teşekkürler ben sizin çözümünüzü de bilmiyordum . Belki makro ile çözüm yapabilecek bir arkadaşımız vardır

Sayfadaki R4:AD4 aralığında hiçbir değişiklik yapmayınız.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri