• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Satır başlarını seçerek satır silmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ASLAN7410

Yeni Üye
Aldığı beğeni
101
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhaba.

Ekte gönderdiğim dosyamın vba tarafındaki sayfasında aşağıdaki kod mevcut, kod gayet güzel çalışıyor, ancak A sütunundaki hücrelerden bir kaç tanesini seçincede silme mesajı geliyor, ben bu mesajın gelmemesini istiyorum.

Yani yapmak istediğim satır başlarındaki rakamlardan birini veya bir kaçını seçtiğim zaman silme mesajı gelsin istiyorum. Hücrelerin birini veya bir kaçını seçtiğimde silme mesajı gelmesin istiyorum.
Yardımcı olur musunuz.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Merhaba.

Ekte gönderdiğim dosyamın vba tarafındaki sayfasında aşağıdaki kod mevcut, kod gayet güzel çalışıyor, ancak A sütunundaki hücrelerden bir kaç tanesini seçincede silme mesajı geliyor, ben bu mesajın gelmemesini istiyorum.

Yani yapmak istediğim satır başlarındaki rakamlardan birini veya bir kaçını seçtiğim zaman silme mesajı gelsin istiyorum. Hücrelerin birini veya bir kaçını seçtiğimde silme mesajı gelmesin istiyorum.
Yardımcı olur musunuz.

HTML:
Kod:
Konu Sahibi
Sayın volki_112 ilginiz için çok teşekkürler, gönderdiğim kod A sütunundaki hücrelerde çalışıyor, bu sütunda da çalışmasın sadece satır başlarının birini veya bir kaçını seçtiğimde çalışmasını istiyorum. Sizin gönderdiğiniz örnekte de durum aynı.

ASLAN7410 sizin çözümünüzü ilerletemedim bu yüzden farklı bir yol yaptım. Bir buton koydum. butona basınca girdiğiniz satır numaralarını silecek. Deneyip dönüş yapınız.

Sayın Aslan 7410 sayfadaki kodlar sizin istediğinizi yapıyor zaten.
Sizin satırbaşından kastınız benim anladığım tüm satırın seçili olması.
Kodlar da tüm satır seçili olduğunda çalışıyor zaten.

Merhaba.

Yardımcı olur musunuz.

HTML:
Kod:
Deneyiniz;

HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Cevap veren herkese çok teşekkürler.

Sayın SNNAY kodlar tam istediğim gibi çalışıyor, ellerinize sağlık, çok teşekkürler,.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri