• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Şartlı Olarak Hücre Değeri Silmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
101
Excel V
Office 365 TR
B4:L300 arasındaki hücrelerde herhangibir hareket N sütunundaki hücrenin silinmesini sağlanması için mevcut kodun revize (EK'te ki hatanın giderilmesi) hususunda yardımlarınızı rica ediyorum. Örneğin B6:L6 arasındaki hücrelerden herhangi birisinde F2 veya kopyala yapıştır yaptığımda N6 hücresinin silinmesini sağlamak gibi.

Ekli dosyalar

End if silip deneyin hocam

Kodunuzu kontrol etmedim ama then den sonrakini aşağıya alıp end if durarak da deneyin

End If satırını sildim. B6:L6 arasındaki hücrelerden herhangi birisinde F2 veya kopyala yapıştır yaptığımda N6 hücresinin silinmesi gerekirken tüm N sütunu dahil tüm satırı sildi.

Hocam sadece then den sonrakini aşağı satıra kaydırın. End if dursun deneyin

Çözüm
EK'te ki şekilde yapmaya çalıştım. Yine B6:L6 arasındaki hücrelerden herhangi birisinde F2 veya kopyala yapıştır yaptığımda N6 hücresinin silinmesi gerekirken tüm N sütunu dahil tüm satırı sildi.

Ekli dosyalar

• 101.png
    101.png
    51.8 KB · Gösterim: 3
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri