• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü şarta bağlı başka çalışma sayfasına veri kopyalama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ERDALOZ

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
36
Excel V
Office 2016 EN
Konuyu Başlatan
Merhaba,

sheet1 çalışma sayfasına veri aktarımı alıyorum, B2 hücresindeki ismi aynı zamanda çalışma sayfalarından birinin ismi,
istediğim B sütununda hangi satıra kadar veri var ise, onu kendi ismindeki son boş sütun bölümüne değer olarak kopyalamasını istiyorum.

Kopyalanacak veri uzunlu değişkenlik gösterebilir, örneğin; B1 hücresinden B700 hücresine kadar da olabilir B1den B500 hücresine kadar da olabilir,
diğer bir değikenlik olabilceek husus ise örnekte tüm çalışma sayfalarında D sütununu boş bıraktım ancak bu bazısında E sütunuda olabilir, bazısında K sütunuda olabilir, ilk boş hangi sütun ise ona kayıt yapmasını istiyorum.

Makro tanımında kolaylık sağlayabilecek bilgi ise belki şu olabilir, 2.satırda hep 3er aylık sağa doğru ilerleyen tarihlerin olması.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• BILANCO.xlsx
    75.3 KB · Gösterim: 2
Çözüm
Merhaba,

sheet1 çalışma sayfasına veri aktarımı alıyorum, B2 hücresindeki ismi aynı zamanda çalışma sayfalarından birinin ismi,
istediğim B sütununda hangi satıra kadar veri var ise, onu kendi ismindeki son boş sütun bölümüne değer olarak kopyalamasını istiyorum.

Kopyalanacak veri uzunlu değişkenlik gösterebilir, örneğin; B1 hücresinden B700 hücresine kadar da olabilir B1den B500 hücresine kadar da olabilir,
diğer bir değikenlik olabilceek husus ise örnekte tüm çalışma sayfalarında D sütununu boş bıraktım ancak bu bazısında E sütunuda olabilir, bazısında K sütunuda olabilir, ilk boş hangi sütun ise ona kayıt yapmasını istiyorum.

Makro tanımında kolaylık sağlayabilecek bilgi ise belki şu olabilir, 2.satırda hep 3er aylık sağa...
Merhaba,

Makro tanımında kolaylık sağlayabilecek bilgi ise belki şu olabilir, 2.satırda hep 3er aylık sağa doğru ilerleyen tarihlerin olması.

Teşekkürler.
Deneyiniz;

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-BILANCO.xlsm
    86.7 KB · Gösterim: 3
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri