• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü sadece renkli stünları aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

atakantaymaz

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba elimde böyle bir kod var
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
fakat bu tüm dolu hücreleri alıyor benim istediğim sadece renkli hücreleri alıp renksiz beyaz hücreleri bırakması yardımcı olabilecek varmı ?

Ekli dosyalar

• SİPARİŞ ÇALIŞMASI.xlsx
    141.4 KB · Gösterim: 6
Dosyanızda bulunan taşınmasını istediğiniz satırların hepsi renkli olduğu için bu kodlar çalışmayabilir. Öncelikle Dosyanızda bulunan gri hücreleri Dolgu yok ile düzeltin ki kodlar çalışsın

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

• SİPARİŞ ÇALIŞMASI.xlsm
    66.9 KB · Gösterim: 2
Deneyin.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Çok teşekkür ederim kod çalışıyor fakat bir kısmı eksik boyalı kısımları diğer sayfaya güzel bir şekilde aktarıyor fakat sayfa5 demi renkli stunları aktardıkdan sonra silmesini istiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Dosyanızda bulunan taşınmasını istediğiniz satırların hepsi renkli olduğu için bu kodlar çalışmayabilir. Öncelikle Dosyanızda bulunan gri hücreleri Dolgu yok ile düzeltin ki kodlar çalışsın
anladım düzeltiyorum

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

• SİPARİŞ ÇALIŞMASI.xlsm
    1.7 MB · Gösterim: 3
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri