bulentkars Bronz Üye Kullanıcı Bilgileri Aktiflik Çevrimiçi Katılım 30 May 2022 Mesajlar 530 Çözümler 4 Aldığı beğeni 85 Excel V Office 365 TR Konuyu Başlatan 20 Eyl 2024 #1 Arkadaşlar; Örnek dosyada Örnek ile yazdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler; Yapmak istediğim, E kolonunda iki saat arasındaki fark var, E kolonundaki farkların ortalamasını almak istiyorum. Ekli dosyalar Ortalama.xlsx 12.8 KB · Gösterim: 5
Arkadaşlar; Örnek dosyada Örnek ile yazdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler; Yapmak istediğim, E kolonunda iki saat arasındaki fark var, E kolonundaki farkların ortalamasını almak istiyorum.
Çözüm SNNAY 20 Eyl 2024 bulentkars' Alıntı: Arkadaşlar; Örnek dosyada Örnek ile yazdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler; Yapmak istediğim, E kolonunda iki saat arasındaki fark var, E kolonundaki farkların ortalamasını almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... E sütununda ki formülü Kod: Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un. ile değiştirin Kod: Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un. formülü ile bulursunuz
bulentkars' Alıntı: Arkadaşlar; Örnek dosyada Örnek ile yazdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler; Yapmak istediğim, E kolonunda iki saat arasındaki fark var, E kolonundaki farkların ortalamasını almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... E sütununda ki formülü Kod: Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un. ile değiştirin Kod: Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un. formülü ile bulursunuz
SNNAY Destek Ekibi Kullanıcı Bilgileri Aktiflik Çevrimdışı Katılım 15 Mar 2024 Mesajlar 1,101 Çözümler 375 Aldığı beğeni 1,351 Excel V Office 2021 TR 20 Eyl 2024 #2 bulentkars' Alıntı: Arkadaşlar; Örnek dosyada Örnek ile yazdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler; Yapmak istediğim, E kolonunda iki saat arasındaki fark var, E kolonundaki farkların ortalamasını almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... E sütununda ki formülü Kod: Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un. ile değiştirin Kod: Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un. formülü ile bulursunuz Olumlu oy 1 Negatif oyla Çözüm
bulentkars' Alıntı: Arkadaşlar; Örnek dosyada Örnek ile yazdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler; Yapmak istediğim, E kolonunda iki saat arasındaki fark var, E kolonundaki farkların ortalamasını almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... E sütununda ki formülü Kod: Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un. ile değiştirin Kod: Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un. formülü ile bulursunuz
bulentkars Bronz Üye Kullanıcı Bilgileri Aktiflik Çevrimiçi Katılım 30 May 2022 Mesajlar 530 Çözümler 4 Aldığı beğeni 85 Excel V Office 365 TR Konuyu Başlatan 21 Eyl 2024 #3 Elinize sağlık. Çok teşekkürler Olumlu oy 0 Negatif oyla