Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Herhangi bir sorun vermedi düzgün çalışıyorProgram çok güzel çalışıyordu durduk yere run time error 13 hatası verdi. Birde textbox10 veri silmek iste semde silinmiyor.Ekli dosyayı görüntüle 29858
textbox10 veri silmek istiyorum ama silinmiyor. Adet olarak yazılırsa nasıl hesaplama yaptırabiliriz.K3 hücresinde "1 Adet" şeklinde olan verinin sadece 1 olacak şekilde düzeltilmesi gerekli. Makronuzdaki kod
"lst.SubItems(10) > 0 Then" karşılaştırması yapıyor. Ancak lst.SubItems(10) değerini for dögüsü içinde K3 hücresinden alıyor.
Ve bu değer "1 Adet" olarak girilmiş. Yani sayı değil metin ifadesi. Bu sebeple
"1 Adet > 0" şeklinde bir karşılaştırma yaptığınızdan hata oluşuyor. Sayfaya veri girerken o sütunun veri yapısına ve makroda kullanılan veri yapısına uygun değerler girmelisiniz.
Class kodunu ben yazmıştım.Dosyanızda Class Modüle kullanılmış ve ben Class konusunu bilmediğim için yapısı bana karışık geldi. Bu sebeple bakabileceğim bir konu değil.
ilginiz için teşekkür ederim. Hocam dediğinizi yaptımKendi adıma dosyayı inceledim resimdeki işaretli gibi yapın ve üstadı söylediklerini uygulayın abey.
Ekli dosyayı görüntüle 29869
Rica ederim,akşama bakabilirim.ilginiz için teşekkür ederim. Hocam dediğinizi yaptım
textbox10 veri silmek istiyorum ama silinmiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz. Kaydet dediğimde Textbox'daki veriler silinmesini sağlaya bilirmiyiz.
Ne yapınca silinmiyor örneğin?textbox10 veri silmek istiyorum ama silinmiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz
Resimde yazdığımı uygulayın.Combobox1 veri seçtiğimde TextBox2 otomatik veri geliyor TextBox10 otomatik sıfır gelir ben ML kısmını kullanmak istiyorum silmek istediğimde silinmiyor
K3 nasıl olacak anlamadım.Sayfadamı K3 e veri gireceksiniz.Hocam K3 hücresinde "1 Adet" şeklinde yazdığımda hata vermesini engelleyebilirmiyiz.
hocam işaretlediğiniz yeri false yaptım sorun hala devam etmektedir. Resimdeki gibi textbox10 "Adet " yazıp kaydet dediğimde hata veriyor.Resimde yazdığımı uygulayın.
K3 nasıl olacak anlamadım.Sayfadamı K3 e veri gireceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 29912
Classta alttaki koddaki gibi If pTxt.Name = "TextBox10" Then Exit Sub ekleyin.Bu kod ile Texbox10 a hertürlü veri yazarsınız.Başkaları içinde aynı benzer kodlar eklersiniz.hocam işaretlediğiniz yeri false yaptım sorun hala devam etmektedir. Resimdeki gibi textbox10 "Adet " yazıp kaydet dediğimde hata veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 29913
Yada yukardaki kodu silerseniz her textboxa metin yada sayı giriş izni verilir.Classta alttaki koddaki gibi If pTxt.Name = "TextBox10" Then Exit Sub ekleyin.Bu kod ile Texbox10 a hertürlü veri yazarsınız.Başkaları içinde aynı benzer kodlar eklersiniz.
C#:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.