• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü resmi tatil ve bayram tatilleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

cenqiz

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
merhaba arkadaşlar ekte gönderdiğim puantajı bayram tatilleri hafta sonuna denk geldiği için renlendirme yapamıyorum birde çalışma saati atıyor çalışma saatleri pazar ve resmi tatiller 0 diğer günler 7,5 atıyor birde arefe günleri (Ramazan Bayramı,Kurban Bayramı ve 28 Ekim günleri) yarım gün olduğu 5 saat olarak atmasını istiyorum,Resmi Tatiller ayrı renk,bayram tatiller ayrı renk bayram günleri resmi tatile denk gelsede dahi resmi tatile olarak renklensin birde çalışma saati bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.

Ekli dosyalar

• 2025 YILI SON BOŞ PUANTAJ CETVELİ.xlsm
    37.1 KB · Gösterim: 13
Çözüm
cumartesi günü de 7,5 atması lazım pazar ve resmi tatiller 0 arefe günleri 5 saat
Cumartesi 7.5 saat işlemini düzelttim. Bunun dışında toplama yaptırmadım (Bununla ilgili kısaltma yada kriterleri bilmiyorum. Siz gereken formül işlemini yaparsınız. Yada örnek toplama formülünü yazarsanız bu işlem makroya dönüştürülür).
İyi çalışmalar.
Merhaba;
Makro çözümlü eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• cenqiz-2025 YILI SON BOŞ PUANTAJ CETVELİ.zip
    22.8 KB · Gösterim: 4
Merhaba;
Makro çözümlü eki deneyin.
İyi çalışmalar.
güzel olmuş elinize sağlık yalnız personellin çalışması gereken saati toplamıyor birde yaptığın renklendirme 6 sütünlü olarak geliyor diğer sütünlar boş kaç kişi varsa ona göre renklendirme olması lazım listede 71 kişi bunlarda olursa güzel olur

cumartesi günü de 7,5 atması lazım pazar ve resmi tatiller 0 arefe günleri 5 saat

Sayın cengiz,
Renklendirmede öncelik vermek istediğinizi Koşullu Biçimlendirme Kuralları Yöneticisi iletişim penceresindeki Kuralı Yenile butonunun hemen solundaki aşağı ve yukarı taşıma butonlarını kullanarak yukarıya veya aşağıya taşıyınız.

Cumartesi 7.5 saat işlemini düzelttim. Bunun dışında toplama yaptırmadım (Bununla ilgili kısaltma yada kriterleri bilmiyorum. Siz gereken formül işlemini yaparsınız. Yada örnek toplama formülünü yazarsanız bu işlem makroya dönüştürülür).
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• cenqiz-2025 YILI SON BOŞ PUANTAJ CETVELİ-1.zip
    24.5 KB · Gösterim: 5
Çözüm
eline sağlık güzel olmuş fakat 2 ay sütünları renklenmemişWhatsApp Image 2025-01-30 at 08.51.20.jpegWhatsApp Image 2025-01-30 at 08.52.04.jpeg idare eder üzerinde çalışırım daha öncekine renklendirme otomatik atıyordu bayram tatillerine denk geldiğinde

cumartesi,pazar,hafta içi ve resmi tatiller sütün olarak renklendirme aynı olsun

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri